reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

tweenie fajne łóżeczko:tak:

emih a moja mała jadła w nocy rzadko i nigdy jej się po karmieniu nie odbijało właśnie mimo że nosiłam ją w pionie z pół godziny :confused: więc zrezygnowałam z noszenia wogóle, potem zrezygnowałam z jej odkładania i spałyśmy sobie razem chyba od kiedy 3 miesiące skończyła, koszulka do góry, cyc na wierzch ,pojadła i spałysmy dalej, super sprawa:-)tylko że teraz będziemy spać tez z M (eks spał sam w sypialni bo musiał do pracy się przecież wyspać:dry:) więc będzie nam ciasnawo ale rodzinnie:-)

reklama
to można położyć tak, żeby dziecko mogło spad przymkniętych oczu oglądać, łatwiej będzie mu zasnąć :) A jeśli chodzi o karuzelę, to ja będę polować na symponię z tiny love

jejku z tym spaniem to jest problem. ja sie niezle nakombinowalam z moją córką. ona od początku tylko na boczku spała, ale jej się nie chciało odbijac po jedzeniu wiec sama ją tak kładlam zeby nie ulewała. a do tego zamiast popularnego kiedys klina podkładaliśmy książki pod nogi łóżka żeby było lekko pod skosem. i tak się jej spało najlepiej. na plecach zaczęła sypiać jak miała ponad pół roku.

tweenie fajny ten kubuś puchatek

kusska, strasznie mi się podoba :) zaraz się biorę za szukanie, może jeszcze inne modele tych zabawek mają. Wiem, że jeszcze jest sam Puchatek wielkości tego konika, ale średnio mi się podoba

pokażę, a co chcecie zobaczyć?:-D I tak nie mam co robić. Mama w pracy, M daleko, siostra dopiero w czwartek przyjedzie, znajomi w pracy, a pieniędzy nie ma. Pozostaje tylko podglądanie na allegro :-p

reklama
Ewcik super ta kołyska wiklinowa-bardzo mi się podoba i przydałaby mi się do naszej sypialni, tylko cena , ale może jakoś uzbieramy :)))

Do góry