reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Jedyneczka - co do szlafroczków to ja mam tylko fortowy długi, ale kupiłam sobie taki cieńszy do kolan, zawsze sie w przyszłości przyda, a nie był zbyt drogi.
Co do koszul to juz wczesniej podawalam linka z allegro.
Na szkole rodzenia połózna ostatnio powiedziała zeby do porodu zabrać jakąs koszulę stara , albo koszulkę męza bo i tak trzeba bedzie ta wymęczoną wyrzucić, zwłaszcza ze dzieciaczka daja na piersi od razu po. Teraz pozostaje poszperać w szafie M i znalezc cos odpowiednio długiego na ta okoliczność.

Tweene - mata super widzę ze tak długo polowałaś, aż się udało!!
Atabe - ciuszki świetne!!

A ja się pochwalę że dziś odbieram wózek!!

Aisim o ile pamiętam to kupiłaś Mure 4? Czekam w takim razie z niecierpliwością na twoją relację z wrażeniami bo też jestem zainteresowana tym wózkiem :) I zdjęcia :)

atabe ale cudowności pokupowałaś!! i nie miej kobieto żadnych wyrzutów sumienia- M powinien być z Ciebie dumna, że za taką cenę, takie extra rzeczy:tak:

Tweenie - mata super, kolorki fantastyczne, też na taką będę polować.
Atabe- zajefajne zakupki, tanizna, biorąc pod uwagę fakt, że nie musisz płacić za wysyłkę. Buciki rewelacja...
Wychodzę z założenia, że ja to NIC JESZCZE NIE MAM !!!

reklama
byłam dziś w pepco, ale strasznie przebrane rzeczy były, a nowych jeszcze nie wystawili. Kupiłam kocyk, rampersa, pajaca do spania i półśpioszki.

Do góry