Ja uaktualniłam swoją listę tego co mam kupić i zostało mi jeszcze parę sztuczek do zakupienia, nie wiem jak to wyszło ale mam tylko 2 pajacyki

i to takie liche więc muszę kupić jakieś porządniejsze... do tego śpiochy jeszcze jakieś i od razu kombinezonik

Strasznie choruję za jakąś taką malusią sukieneczką, choć wiem że pewnie i tak jej nie założę to i tak kupię:-) Albo kupię większą i będzie sobie czekała, nie wiem dokładnie ale i tak kupie

Ostatnio zerwałam się z koleżankami szybciej ze szkoły i pokazały mi w Polkowicach ciekawy sklep, Textil-Market czy jakoś tam, jest tam pełno ciuszków dla dzieciaczków, od bodzików, skarpetek i czapeczek po dresiki, kurteczki, bluzy, polarki, i to od rozmiarów 52 do dużych dzieci:-) Ceny też są boskie, nie widziałam jeszcze takich rzeczy w tak małych cenach, więc w sobotę jadąc do szkoły zerwę się szybciej i lecę na zakupy
Ehhh muszę jeszcze kupić kilka rzeczy kosmetycznych, min. gąbkę do wanienki, prześcieradło do łóżeczka (mam problem bo mam łóżeczko 140x70 i nigdzie na miejscu dostać nie mogę, jedynie na zamówienie), asporator do noska i inne bajery...