reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Vanilka a idź Ty z tymi cenami tam :p
a wiesz może ile kosztują tam nowe śpioszki i body z długim rękawem z jakiś lepszych firm - gap, M&S, early days, mothercare, next? :)

kupiłam właśnie parę drobiazgów - 3 śpioszki, jedno bady, nakładki na piersi, pudełko na smoczek, pieluszki flanelowe itp i ponad 150 zł poszło :/ M się przewróci, jak paczkę zobaczy... Całe szczęście, że mi na konto nie zagląda :p

Tweenie ja się nie znam na zagranicznych ciuszkach ale ja te firmy które ty wymieniasz mam w paczce która wylicytowałam w styczniu dla Tymka i wyszło mnie 7zł za sztukę. Wiem ze nie najtaniej ale ostatnio koleżanka z pracy oświeciła mnie ze te firmy wcale nie sa takie tanie. Zobacz moze ci wpadnie do oka. Kobita co chwilę robi takie paczki łacząc te ciuszki dla wszystkich dzieci o róznych rozmiarach i tak raz na 1-2 dni wrzuca nowa aukcję. wiec musisz sobie popatrzeć i moze wrzuci coś co ciebie zainteresuje. Nie wiem z kąd ona bierze te ciuchy i nie wnikam ale rewelacja. Jak paczka przyszła to trzy dni ją przegądałam.
~ MALEŃKI CHŁOPCZYK ~ JESIEŃ/ZIMA ~ 0-3m ~ (1049047670) - Aukcje internetowe Allegro
~ MALEŃKI CHŁOPCZYK ~ EXTRA FIRMÓWKI ~ 0-3-6m ~ (1040208007) - Aukcje internetowe Allegro
Tu masz akurat dla chłopaczyka ale dla dziewczynek tez sa - równie śliczne.

Jeżeli chodzi o zakupy to duże zeczy kupowałam przez alegro ale małe stwierdziłam ze pojdziemy do sklepu i wiecie co- ceny takie same jak na allegro przynajmniej w SŁONIU.
Kupiłam :
-2 smoczki nuka
-podkłady poporodowe
-łańcuszek do smoczka
- proszek dzidziuś biały + kolor
-watę
-wkładki laktacyjne
-majtki poporodowe- kupiłam rozmiar 38 choć noszę 36 i musze powiedziec ze po otworzeniu w domu jednej sztuki to jak dla mnie rozm 34 wiec bede musiała kupić jeszcze raz rozm jakiś XXL :-D
Resztę takich drobnych rzeczy kupimy sobie na początku czerwca.

Kupiłam jeszcze na rynku koszulę do karmienia po porodzie- rozpinaną do połowy- 15zł :)

Ja uaktualniłam swoją listę tego co mam kupić i zostało mi jeszcze parę sztuczek do zakupienia, nie wiem jak to wyszło ale mam tylko 2 pajacyki:szok: i to takie liche więc muszę kupić jakieś porządniejsze... do tego śpiochy jeszcze jakieś i od razu kombinezonik:tak: Strasznie choruję za jakąś taką malusią sukieneczką, choć wiem że pewnie i tak jej nie założę to i tak kupię:-) Albo kupię większą i będzie sobie czekała, nie wiem dokładnie ale i tak kupie:-D
Ostatnio zerwałam się z koleżankami szybciej ze szkoły i pokazały mi w Polkowicach ciekawy sklep, Textil-Market czy jakoś tam, jest tam pełno ciuszków dla dzieciaczków, od bodzików, skarpetek i czapeczek po dresiki, kurteczki, bluzy, polarki, i to od rozmiarów 52 do dużych dzieci:-) Ceny też są boskie, nie widziałam jeszcze takich rzeczy w tak małych cenach, więc w sobotę jadąc do szkoły zerwę się szybciej i lecę na zakupy:-D

Ehhh muszę jeszcze kupić kilka rzeczy kosmetycznych, min. gąbkę do wanienki, prześcieradło do łóżeczka (mam problem bo mam łóżeczko 140x70 i nigdzie na miejscu dostać nie mogę, jedynie na zamówienie), asporator do noska i inne bajery...

reklama
misslena też mam na 140 łóżeczko i na allegro jest sporo tych prześcieradeł, można powybierać :) W niektórych sklepach dziecięcych też są

Do góry