reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
skasowalo mi wiadomosc...i nie pokazuje zdjecia;/..ale ok
raz jeszcze:)

zakupy za 4 zl...:O szacun!
koszyk wiklinowy-uroczy!

a ja od kilku dni slecze w necie- nad posciela i masakra jakie pranie mozgu:D...dobrze,z e ja nei wybieralam samochodu..ale M sie wkrecil i ze mna wczoraj wyboireal- poki co padlo na te posciel wyzej...

super jest ten koszyk!!! i pościel ładna.
ja juz przystopowałam z zakupami, tzn kasa mi się skonczyla i czekam na pierwszego na pensję, hehe.
następnym zakupem będzie fotel wygodny do karmienia:) no i może przewijak...

piękna pościel!!!
Koszyk tez super. Własnie sie zastanawialam czy nie kupic takiego koszyka. Bardzo mi sie podoba. HMM ale mam dylemat. No ale koszyczki są super. Super!! Sliczne zakupki!

reklama
he he :)obiecalam sobie .ze tym razem kupie taka wlasnie bujawke co sama buja zeby odetchnac choc troche :)

Do góry