reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

tifi meble nie byly az tak przesadnie drogie, Drozej zaplacilismy za pokoj coreczki a mniej mebli. fotki 267.jpg

reklama
Arlecia super mebelki i corci i dla malenstwa superowe naprawde i wogole pokoiki sa sliczne:)
Tiffi no jest mozliwosc z imieniem ale nie bralam z dwoch powodow po pierwsze bo nie mielismy imienia dopiero meza olsnilo przed wczoraj jak mala bedzie miala na imie a po drugie gdybym chciala sprzedac to z imieniem nie za bardzo.
A jutro tez uciekam na miasto po przewijak i jakies drobiazgi:) poki mam jakas kaske:)
Tweenie i co z tymi ciuszkami za 1zl???

tweenie - fajne to to
ja sie w koncu szarpnelam na ten wodospad fisher price, a ze poczekalam to upolowalam za 119 zamiast 137zl, a w ogole to jedna babka sprzedaje uzywany i pytam ja ile chce a ona na to ze 100, wysmialam ja. Ludzie to maja apetyty.

dziewczyny a jak u Was z biustonoszami? ja kupiłam póki co dwa takie:
STANIK BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BAWEŁNA wyprzedaż (1064998454) - Aukcje internetowe Allegro
jeden czarny, drugi biały, rozmiar strzeliłam na pałę, wysyłka błyskawiczna - wczoraj w nocy zamówiłam i dzisiaj już były u mnie :happy: rozmiarowo na dzień dzisiejszy akurat, jakościowo też wyglądają w porządku, jestem więc póki co bardzo zadowolona z zakupu
ale właśnie nie wiem, 2 biustonosze to raczej będzie mi za mało, myślę, by dokupić jeszcze z jeden, może 2 tylko teraz hm.. dwa kolejne takie same - nieco bez sensu a rodzai troszkę jest.. są z fiszbinami, są bez, te akurat to bawełna z dodatkiem elastyny, ale są jeszcze poliamid + elastyna czy czysta bawełna, no i teraz nie mam pojęcia w które zainwestować, skoro już rozmiar jako tako znam
a Wy jakie sobie kupiłyście?

tweenie wypasiona ten kombajn zabawkowy:-D
mam też pytanko: czy to Ty planowałaś zakup monitora oddechu? bo większość dziwczyn wiem, że nie pochwala i nie kupuje, ale może Ty lub ktoś zna opinie nt monitora z tomme tippee? bo znalazłam i cena przyzwoita (za tyle to można angelcare ale używany kupić i tak dumam?)
Tommee Tippee Niania + Monitor oddechu 2w1 (1052172308) - Aukcje internetowe Allegro
będę wdzięczna za opinie, jeśli któraś coś słyszała?

reklama
Do góry