reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
joaszka-swieeetne spodnie.Nie szkodzi ze podwiniete bo tak nawet modnie;) bluzka tez fajna,czapka rowniez choc ja czapek poza zima nie zakladam raczej.Moze jakis plaszczyk wiosenny na te portki? ja przyznam ze nie lubie jeansu na jeans:)
u nas tez 22 choc jak mowilam niektore marki sa o wiele wieksze

JOaszka, fajne ciuszki!

Bylam dzis w reserved, pomna Twoich słow, ze są fajne ciuchy, ale jakos się chyba nie przylozylam, bo nie widzialam krotkich rekawow fajnych/i tajnich, tylko takie kolo 30 zl. Musze lepiej poszperac, bo na sttronie są.

Ja dzis mialam wielkie szczęscie, bo po pol roku kupialm sobie spodnie rurki, ktore nie hamują krązenia, haha! W HM jakies nowe wyszly i pasują idealnie. Cena tez dobra- 150, wiec jestem szczesliwa.

W Walentynki Mąz dostal rękawice, bo ciągle chodzi bez albo mi podkrada.

Ja w decathlonie kupialm rękawice dla Poli, bo tegoroczne strasznie sie zaklada, nowe są wygodniejsze, plus jakies skarpety cieplejsze. A tu slysze, ze zima się niby konczy, haha! no nic, bedą na przyszly rok. Sobie czapkę jeszcze- wreszcie ciepla i nie wygladam w niej jak idiota (jak w większosci czapek), i okulary sloneczne.

Ogolnei to kasy poszlo neistety mnostwo, no ale najdrozsze oprocz spodni byly rękawice walentynkowe, wiec czuje się usprawiedliwiona:)

Dla Poli jeszcze b luzeczkę w HM- taką w kwiatuszki, co kiedys Nef pokazywala, rozmiar 86 jest bardzo duzy, więc spokojnie latem pochodzi
Product Detail | H&M PL

marta-ladna bluzeczka,sama sie do niej przymierzalam.

ogolnie mam faze na kupowanie,eh tyle bym chciala ze sponsora by mi trzeba bylo;)to chyba przez te wakacje bo co rusz to ogoladam stroje kapielowe,bikini,tankini dla malej...ehh.wlasnie przed chwila taki uroczy stroj zobaczylam i troche mnie nosi by zamowic...(chcialabym ze 3 conajmniej wziac dla niej).Zobaczymy jak bedzie ale zdjecia tej dziewczynki warto obejrzec bo sa przeslodkie:) od tak oko nacieszyc. http://www.toripiercyphotography.com/blog/2009/06/uncategorized/the-cutest-swimsuit-ever/

boje sie tam edytowac zeby mi sie link nie "popsul";)

przymierzylam dzis conversy kolezanki i jakos mi nie pasuja.Nie potrafie wytlumaczyc ale chyba sobie poki co odpuszcze bo nie leza mi na jej malej stopce.Nie wiem czy to forma,czy ze sznurowki,czy dlatego ze trudno mi rozmiar stwierdzic przez ta gume z przodu.moze wszystko na raz.

Przyszly tez klapeczki havaianas i sa urocze...aleeee...mala daje je sobie zalozyc i paradowala po pokoju niestety ta gumeczka z tylu jest za luzna i spadaja...nie da sie jej raczej ciasniejszej zrobic.chyba jej kupie do wody takie zwykle plastiki ale od razu mowie ze nie crocsy bo mi sie absolutnie nie podobaja

hmmm dzis przymierzylam conversy jeszcze raz i jednak sie do nich przekonalam ha ha.no i jednak musi miec 21 (=22 innym butom).Wiem tez ze wole jak zamiast sznurowek jest gumka imitujaca sznurowki bo wtedy nie trzeba nic wiazac .

JOaszka, fajne ciuszki!

Bylam dzis w reserved, pomna Twoich słow, ze są fajne ciuchy, ale jakos się chyba nie przylozylam, bo nie widzialam krotkich rekawow fajnych/i tajnich, tylko takie kolo 30 zl. Musze lepiej poszperac, bo na sttronie są.

Ja dzis mialam wielkie szczęscie, bo po pol roku kupialm sobie spodnie rurki, ktore nie hamują krązenia, haha! W HM jakies nowe wyszly i pasują idealnie. Cena tez dobra- 150, wiec jestem szczesliwa.

No niestety zauważyłam, że to co na stronie nie koniecznie w sklepie. Ja też szłam po coś innego, i pokazywało, że w danym sklepie jest w ilości średniej. Nie było w żadnej ilości...

a masz jakiś link na jeansy? bo ja też szukam.

joaszka-ja w hm bardzo fajne dzinsy kupilam.Nie ma ich niestety na stronie by pokazac ale nie sa waskie ,maja zwezane nogawki.z bardzo mieciutkiego jeansu i z fajnym brazowym cieniutkim paseczkiem

kurcze od cholery tych conversow u nas ale jak na zlosc nie moge znalezc takich wlasnie ktore maja gumki a nie szurowki (moim zdaniem swietne rozwiazanie).Buty kolezanki sa jeszcze nieuzywane.Nawet 20stka jest jeszcze za duza na jej mala tzn za chwile powinny byc dobre.No i sobie mysle ze w ta 21 to ona dopiero gdzies zima by weszla...Probuje ja skusic by mi odsprzedala za wieksza cene ale pewnie nie da sie namowic.w sumie moglaby odsprzedac i zakupic odpowiedni rozmiar w swoim czasie...Bo co jej z takich krotkich w zimie?
poza tym tej samej znaomej dalam kiedys zestaw z gapa (spodnie i koszulke) bo tak jej sie podobaly i nie wzielam nic w zamian wiec moglaby sie odwdzieczyc

Ostatnia edycja:
JOaszka, nie mogę znalezc tych dzinsow. Ale wybralam Waist Regular, leg straight.

Ciemnogranatowe, nie wytarte, cena 149- moze to pomoze znalezc, moze akurat tez Ci podpasują., I na szczęscie byly dlugosc 34, czyli są fajnie dlugie.

Myslalam, ze to jest slim leg, bo tez jest bardzo obcisla nogawka, ale na szczescie nie wpija się w nogę.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sobie na spokojnie polazilam sama .Choc z lekkimi wyrzutami sumienia bo przecez szafa czeka do posprzatania.No ale pojechalam odebrac zamowienie ktore bylo robione przez net z zary.Dodatkowo dokupilam takie 3/4 spodnie.Sa z mieciutkiego,cieniutkiego dzinsu.Wlasciwie to zaden dzins.w sam raz na ladna pogode pedal-pusher jeans - Jeans - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Netherlands i bialy sweterek ktory juz wczesniej mi sie podobal.Na zdjeciu moze nie wyglada specjalnie ale na zywo jest bardzo ladny,delikatny i z ladnymi dodatkami .no i pasuje oczywiscie do wielu rzeczy jacket with printed jabot frills - Cardigans and sweaters - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Netherlands. aha i biale bolerko bo tez do wszystkiego http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...012/190044/629973/BOLERO+WITH+METALLIC+BUTTON
Ciekawa jestem czy wszystko bedzie rozmiarowo pasowalo.Poza tym pewnie znow tam wroce bo juz upatrzylam cos jak np plaszczyk.ta sukieneczka mi sie podoba dress with bows and piping - Dresses - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Netherlands i w podobnym kolorze sweterek ale go nie bylo.
jeszcze malej w innym sklepie spodnice i takie koszulki na ramiaczkach wzielam .Dosyc fajne tylko romiar watpliwy (nigdy tam nie kupuje).Jak beda dobre to dokupie jeszcze bo taniuskie:)

marta-patrzylam na te sukieneczki z h&m o ktorych mowilam ale poki co nie bralam bo mnie nie powalily wygladem;) no moze przed samym odjazdem sie na jakas skusze bo niedrogie...jesli malej bedzie cos jeszcze brakowalo na to lato

Ostatnia edycja:
Do góry