reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ja się nastawiłam na zakupy letnich ciuchów dla Gośki na sri lance... i na poczatku była wielka d...

ale na koniec pojechaliśmy do Colombo i tam były takie centra handlowe gdzie wg przewodników LP sprzedają nadwyżki produkcyjne europejskich marek. I to był strzał w 10! Mam całą wyprawkę na lato dla Gosiaka. To są głównie ciuchy nexta, mothercare, children's place, h&m, nawet tescowe f&f. I oczywiście wszystko w okolicach 1/4 ceny. Tak mi się wydaje, ze wydałam około 400 zł, a jest tego naprawdę sporo. Muszę podliczyć te wydatki, bo nawet nie wiem dokładnie. Jak znajdę czas, to może zrobie fotki, żeby się pochwalić:-D

Dla siebie zakupiłam tylko torebkę wizytową (taką malutką do trzymania w ręce) a gosia obkupiona w markowe ciuchy, a mój M jeszcze bardziej:baffled:

wyjechaliśmy z 2 torbami, wracaliśmy z 4:cool2:

reklama
No to fotki moich łowów, wszystko za równowartość jakichś 410-415zł.
P1070697.jpgP1070698.jpg
P1070699.jpgP1070701.jpg
P1070702.jpgP1070694.jpg

kropa kurcze, dla mnie ubiegłe lato było bardzo długie i upalne
bo my w maju byli w chorwacji, we wrzesniu w Grecji,
no i nasze mieszkanie upalne i wrocław to jakas wyspa cieplna

Nef, sliczne ciuchy!
A jakby nie bylo upalne, to pod to body z dlugim i rajty i tez moze chodzic:)

I zawsze bedzie pretekst, zeby wyjechac ejszcze do cieplych krajow z malą:)

eijf, znam aqua splash i nawet byłam zdecydowana kupić, ale na forach doczytałam, że ponieważ nie mają rozpinanych boków, kiepsko się zdejmuje mokre, zwłaszcza jak się dziecku trafi kupa :-( Mamy bardziej polecaly imse vimse i jesZcze jakieś jedne rozpinane.

Kropa-oj tam,jak sie zdarzy kupa to pewnie raz no
i
po prostu sciagnac trzeba.Gora przeciez nie pobrudzona a dol nigdy nie jest przyjemny do sciagania.Okaze sie.Zreszta mala kupe czesto sygnalizuje.Najwazniejsze ze zabezpieczenie bedzie bo jest wymagane.
Zreszta pewnie kazdy ma swoje typy jak np pieluszki.Tobie chyba majtki pampersy nie podeszly,ja uzywam i jest ok:)

reklama
Do góry