reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
a nie wystarczy tego krzesełka przechylić na siebie i popchnąć? To chyba po to te 2 kółka?

dokładnie kołka są po to by na nich ciągnąć lub pchać krzesełko, my mamy bez kółek i stoi w jednym miejscu i jest suuuper:-)

ja "wloke się" po całym mieszkaniu z tym krzesełkiem, bo mały mnie ma na oku wtedy a ja jego i jest o.k.
ale to diablo ciężkie jak dla mnie a z małym w środku to już masakra... boję się że kiedyś coś trzaśnie jak go tak będę ciągnąć (w końcu to przewaga plastiku) młody już prawie dyche waży...
szkoda że nie mają 4 kółek ale niestety bazpieczeństwo ważniejsze więc jest O.K. ogólnie to b. dobre ustrojstwo takie krzesełko ja mam f-my PRO BABY...

ja też mam krzesełko do karmienia na 2 kółkach :tak:. I jak je chce przesunąć to pcham na kółkach. Da radę w dodatku z dzieckiem (sprawdzone ;-))

My tez mamy dwa kółka i czsami jedziemy sobie nim z kuchni do pokoju. daje radę przynajmniej na razie.

My tez szalejemy na tych dwóch kółkach po mieszkaniu gorzej tylko z moim kręgosłupem:baffled:.

reklama
Do góry