krupka
Entuzjast(k)a
Gołe stópki stawiane na podłożu kształtuja odpowiednią postawe no i hartują (nie wiem jakie h).
no własnie - "gołe", a nie w skarpetkach. Zauważyłam, ze mały bardziej prawidłowo stawia stópki, gdy NIC na nich nie ma

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gołe stópki stawiane na podłożu kształtuja odpowiednią postawe no i hartują (nie wiem jakie h).

a tekst spod tego linku mi sie kojarzy z akwizycja. nie wiem czemu. moze jak to kupisz to bedziesz spokojniejsza, tyle, ze systematycznosc przede wsztstkim.
jesli bedzie mial raczkowac to zacznie w odpowiednim dla siebie czasie, nic na sile:-) ja w ogole nie raczkowalam, maz tez nie, a zadne z nas dysleksji nie ma. Mysle,ze naprawde niepotrzebnie sie stresujesz i >Jaska przy okazji tez. Zobaczysz on jeszcze wszystkich zaskoczy i stanie na wlasne nozki szybciej niz sie spodziewasz. W koncu raczkowanie nie jest obowiazkowe. Ja tez panikowalam, ale po rozmowach z kilkoma lekarzami przestalam, wytlumaczyli mi,ze kazde dziecko ma swoje tempo i inaczej sie rozwija, nie kazde musi raczkowac, ale kazde uzdrowe dziecko bedzie chodzilo.Predzej czy pozniej. I to chyba najwazniejsze,co? A Jasien przeciez zdrowy,wiuec glowka do gory:-)

no własnie - "gołe", a nie w skarpetkach. Zauważyłam, ze mały bardziej prawidłowo stawia stópki, gdy NIC na nich nie ma![]()
ale to i tak nie pomaga.
normalnie schiza jakas
ciekawe czy ladne te zeszloroczne, bo jak tak to moze warto sie skusic. zobacze w pt czy u nas tez sa takowe.