reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Dokładnie dziewczyny nie kupujcie zimowych bo każde dziecko inne - Ignac na przykład nosi teraz body co najmniej 86 lub 92, a za to bluzy 80 - poza tym różne firmy mają różne rozmiary - na przykład Cocodrillo wydaje mi się trochę mniejsze niż Batyr

Jeśli chodzi o jakość ciuszków to chyba okaże się dosłownie w praniu :) Te lepsze dłużej pozostają niezdeformowane, no i nie wiadomo jak się kolory zachowają.

Mam ochotę kupić coś dla mojej dizewczynki ale to jak mąż wróci, wyjechal na 4 dni, no i chyba po wypłacie styczniowej już :)

Agnieszka

reklama
Ja mam ochotę pójść do jakiegoś Wójcika albo gdzieś i kupić komplety po 120 złotych :) Jakieś śliczniutkie :)
Ignacowi przydałoby się "wyjściowe" ubranko :)

Poza tym uważam że niektóre zeny to przesada- nie wiem czy widziałyście po ile są ciuszki w Chicco - SZOK - body potrafi tam kosztować 60 zł!

Aga

za 60 zł to bym poszalała u mnie w ciucholandzie:tak: :-D
dziś kupiłam dwie pary różowych rajstopek po 2 zł za szt. cudne!
Michał tak na nie popatrzył i stwierdził, że to chyba na Oli lalke:laugh2:
Ja tam sie chyba lepiej znam, nie?;-)

Mnie tez się udało kupić śliczniutkie rajstopki:-) Jeszcze tylko żadnej sukieneczki nie mam :-) Kurcze trochę się obawiam tego swojego zakupu kombinezonika w rozmiarze 74... No ale był taki piękny i kosztował 20zł, że nie mogłam sie oprzeć, więc mam nadzieję, że mała zaloży go chociaż parę razy:dry:
Kasro jeżeli nie, to zawsze będziesz mogła je sprzedać np na allegro.

Ja szukałam kurtki dla Karolki na zimę i jedna kosztowała 270zł, a druga 350zł szczęka mi opadła do samej ziemi, ja chyba za taką cene bym sobie nie kupiła mimo że moja byłaby na lata, a nie na jeden sezon :-)

Kasro ja myślę, że spokojnie kombinezon starczy, ja Karolkę urodziłam miesiąc wcześniej i mała na pierwszą zimę miała właśnie kombinezon w tym rozmiarze i był jeszcze dużo za duży.

reklama
czy ja wiem,czy babski? :-) jest ok,ja poki co mam jeden z biedronki.dzis kupilam lapki niedrapki, a dla siebie gacie pod i na brzuszek,bo mnie pija wszystkie dotychczasowe,co jest niemile.a jeszcze bardziej jest niemile,jak spodnie na tych gaciach sie troche zsuwaja :wściekła/y: wkurza mnie to.
ostatnio kompletnie nie mam pomyslu,co powinnam jeszcze kupic-pewnie jakies bluzeczki,ale czy to warto na poczatek tyle ciuchow?boje sie,ze po dwoch tygodniach zycia na swiecie,gabaryty malej tak sie zmienia,ze te rzeczy beda bezuzyteczne.Roni byla chyba 22 stycznia z Jaskiem u lekarza i on wazy 6kg... po miesiacu od wyjscia z brzucha ten kolos wskoczyl juz w trzeci rozmiar pieluch :szok:

Do góry