reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Marysiu wygląda nieźle. Ta kołderka, którą ja kupiłam jest cała pikowana. Ta cena + koszt wysyłki wyjdzie Ci mniej więcej tyle co ja zapłaciłam w sklepie. Jeśli nie należysz do ludzi, którzy wolą pomacać przed kupnem to żadna różnica gdzie kupisz. Ale jak nie ma różnicy w cenie to ja osobiście wolę zwykły sklep.
Kurcze licytuję ogrodniczki na allegro dla Piotrusia ale doszły już do 14,00 zł. + 6,50 wysyłka to już ponad 20,00 zł. - nie wiem czy to się opłaca, chyba odpuszczę :-(

reklama
a co Krupka-siem korzysta ile mozna :-p dzis lotek :-D Krupka,daj sobie szanse-idz wykup choc jeden zaklad :-p :-D

eeee.... dałam sobie szanse już kilka razy (ze 3, albo 4 :-D ), ale nic nie wygrałam i dałam sobie spokój, szkoda kasy. A najbardziej mnie bawi, jak ktoś kto na codzień nie gra zaczyna nagle kupować losy, bo usłyszał, ze jest kumulacja!! Toż wtedy najmniejsza szansa na wygranie jest!! :-D A poza tym gość ma 600 zł emerytury i napala się na kumulację, jakby nie wystarczył mu wygrany jeden milionik, zamiast tych 10 skumulowanych :-D ;-) :laugh2:

ja w sklepie jeszcze kołderek nie ogladałam-moze na weekend wybierzemy sie w koncu na jakies zakupy:tak:,ale ta na allegro podoba mi sie:-)

posciel (znaczy wypelnienie) pomacalismy-mile,fajne.ale nie rozkladalismy,bo nie chcemy pobrudzic.teraz do kolekcji potrzebny bedzie materacyk :-)

Wygrałam licytację. Leżaczek kosztuje 60,00 zł., więc w miarę sensownie. Zrobiłam przelew i teraz będę czekać :-)

No to i ja sie pochwale ;-)

ten moj smieszny laktator :eek:
ODCIĄGACZ LAKTATOR NAJTANIEJ NA ALLEGRO +GRATIS (158884468) - Aukcje internetowe Allegro

elektorniczna niania - super sprawa (sprawdzilam na papudze - wylapywala jej ruch i wtedy szumialo, a jak papuga zaczynala spiewac to odbiornik tez spiewal :-D)
ELEKTRONICZNA NIANIA BM-3 HURTOWNIA MEDYCZNA (156720511) - Aukcje internetowe Allegro

ogrodniczki dla Jasia
GEORGE SUPER OGRODNICZKI FIRST SIZE 4,1 KG (156744161) - Aukcje internetowe Allegro

dresik dla malego dresiarza :-D
* early-days * DRESIK 3-6 mies. (159041115) - Aukcje internetowe Allegro

Mam jeszcze kupe innych rzeczy ale nie bede Was zameczac :-D

reklama
Mysz, no co Ty ? wcale nie zameczasz:-)
ja bardzo lubie ogladać co pokupowałyście:tak:

gosia gratuluje wygranej licytacji no i pokaż nam linka:-)
ja podobnie jak krupka zamierzam korzystac z fotelika samochodowego zamiast leżaczka

Do góry