reklama
tak całkiem spakowanej torby to nie mam, więc sie nie martw. no klapki, ręcznik, papier toaletny, chusteczki, mydło, kubek, sztućce:-) , koszula, ale najwzaniejszego nie mam i czekam az moj wspanialy pracodawca mi wyda legitymacje ubzepieczeniową, bo bez tego ani rusz. a zaczęłam sie pakować, ponieważ nie mogłam spać po nocach, bo się bałam, ze nie zdąże. taki głupek ze mnie jest
ma któras z Was juz kompletnie wszystko kupione, wyprane i w ogole jest zwarta i gotowa do wymarszu?
kurde dziś tesciowej urodziny a ja nie mam w co się ubrac. w nic sie juz nie mieszcze, spod wszystkiego wystaje mi ten wieloryb.

ma któras z Was juz kompletnie wszystko kupione, wyprane i w ogole jest zwarta i gotowa do wymarszu?
kurde dziś tesciowej urodziny a ja nie mam w co się ubrac. w nic sie juz nie mieszcze, spod wszystkiego wystaje mi ten wieloryb.

mysz1978
Fanka BB :)
Dziewczyny - wiem ze temat materacyka wielokrotnie juz wystepowal na naszym forum, ale jest sprzedawca u ktorego kupilam prosta komode do przewijania i ma on tez materace i mysle zeby kupic przy okazji tez. Z tym ze nie ma materaca gryka - kokos, ale kokos - pianka - gryka.
MATERAC KOKOS - PIANKA - GRYKA 120 X 60 cm OD SS (177358970) - Aukcje internetowe Allegro
Czy taki tez moze byc??????
MATERAC KOKOS - PIANKA - GRYKA 120 X 60 cm OD SS (177358970) - Aukcje internetowe Allegro
Czy taki tez moze byc??????

co sądzicie o łóżeczku tego typu bo zastanawiam się czy bedzie dobre dla dziecka ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC KOŁYSKA WIBR LAMPKA (168192567) - Aukcje internetowe Allegro
Kluliczek
Babka z laską
martka1 my mamy dokładnie takie łóżeczko jako turystyczne i na spocznik na lato dla dzidzi. Zobaczymy na ile się sprawdzi
, ale nam się bardzo spodobało, choć bajery z wibracją i światełkiem to było to, na czym nam absolutnie nie zalezało.
Gaal
Ja ubranka dla Zuzi już wyprałam i wyprasowałam, w sumie wszystkie
tak, tak mam prawdopodobnie nierówno pod sufitem, ale co tam
jednak wiem, że teraz to bym już nie miała zbyt dużo siły, wiecie jak mi ciężko stać, szok!
a i torbę też mam już spakowaną, dla siebie i dla małej
nie wiem, czy jestem normalna

, ale to było silniejsze ode mnie
a jeszcze jak dorwałam moją książeczkę zdrowia dziecka, z której dokładnie dowiedziałam się, że kurcze dokładnie moja mama urodziła mnie w 33 tygodniu, wody zielone, waga 2300, a w skali Apgar dostałam 9 i 10 pkt (
), to ja wiem, co tej mojej małej żabie przyjdzie do głowy???

tak, tak mam prawdopodobnie nierówno pod sufitem, ale co tam
jednak wiem, że teraz to bym już nie miała zbyt dużo siły, wiecie jak mi ciężko stać, szok! a i torbę też mam już spakowaną, dla siebie i dla małej
nie wiem, czy jestem normalna

, ale to było silniejsze ode mnie
a jeszcze jak dorwałam moją książeczkę zdrowia dziecka, z której dokładnie dowiedziałam się, że kurcze dokładnie moja mama urodziła mnie w 33 tygodniu, wody zielone, waga 2300, a w skali Apgar dostałam 9 i 10 pkt (
), to ja wiem, co tej mojej małej żabie przyjdzie do głowy???

Welonka_bb
Hej majóweczki :-) :-) :-) Od rana rozpiera mnie radość bo przywieźli tapczanik do pokoju Oliwki :-) pozwolę sobie na pokazanie Wam go i oczywiście czekam na oceny :-) Bałam sie trochę, że siedzisko będzie się troszkę "gryzło" z dywanem, ale chyba nie jest tak źle, co?
Jeszcze parę drobiazgów i pokoik będzie dopieszczony
Pokoik jest bardzo mały więc troszkę się pomęczymy dopóki będzie łózeczko :-) Później jak mała podrośnie i zlikwiduje się łóżeczko to będzie zdecydowanie więcej miejsca. 
Jeszcze parę drobiazgów i pokoik będzie dopieszczony
Pokoik jest bardzo mały więc troszkę się pomęczymy dopóki będzie łózeczko :-) Później jak mała podrośnie i zlikwiduje się łóżeczko to będzie zdecydowanie więcej miejsca. 
reklama
Podziel się: