Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety najbardziej zależy mi, żeby działał w nocy, bo wtedy mi się źle oddycha i nos się zatyka ale jak to urządzenie elektryczne słychać jak chodzi i ja nie mam szansy przy tym spać, bo muszę mieć ciszę (błędy wychowawcze moich rodziców)
No i trochę się czuję jakbym wywaliła kasę w błoto, bo niby wieczorem trochę pochodzi i dobrze się zasypia ale w nocy i tak się budzę, bo nie mogę oddychać :-(popieramAletko śliczne nowe zdjęcie w opisie.
:-)
) do łóżeczka i tak czekamy i czekamy... Dodam, że tylko dzięki niej i siostrze męża kupiliśmy takie łóżeczko bo powiedziały że się dołożą. Siostra się dołożyła, a teściowa tylko obiecała. Moi rodzice też milczą.
Choć z drugiej strony nie mam im tego za złe bo przecież nie mają takiego obowiązku. To ich dobra wola. A poza tym to wg mnie dla nich to trochę za wcześnie. Kupować jak jeszcze nie ma dla kogo!!!! Myśle że wszystko się zmieni jak tylko wnuka zobaczą (to będzie ich pierwszy).