reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

nasz szpital dawał, ale gdy mnie wypisywali akrat skończyły im się zapasy i czekali na nową dostawę; postanowilam nie czekać, aż dostawa przybedzie :-D

reklama
No to w naszym taka nedza i tyle :baffled:
a gaaliyah i zgred dostaly cos? Bo to moze tylko szpital na Zaspie sie nie popisal :eek:

Dziewczyny - jade do moich rodzicow niedlugo i bede potrzebowala dla Jasia lozeczka turystycznego. Posiadacie takowe??? Jakie byscie polecaly???
Jak dla mnie musi byc z przewijakiem, dwupoziomowe oczywiscie no i moze miec jeszcze jakies dodatkowe bajery
biore pod uwage to:
ARTI L6 BUJAK , PRZEWIJAK -WYS.0zł+ PROMOCJA !!! (219499764) - Aukcje internetowe Allegro

Co o nim myslicie??? No i oczywiscie nie potrafie sie zdecydowac na kolor... :-D niebiesko-szary czy navy blue?

mysz1978 nie mam takiego łóżeczka turystcznego ale uważam że bardzo fajne jest to ze strony którą podałaś, osobiście wybrałabym niebiesko-szary wydaje się radośniejszy przez żywsze kolory

No niezły wypas, Mysz! ja mam łóżeczko Chicco po siostrzenicy, ale nie ma nawet połowy tych bajerów!! No w zasadzie jest w ogóle bez bajerów :-D:-D

Co do koloru - wzięłabym ciemniejszy ze zwgl. praktycznych - jak mały zasznie wstawać i chodzić dookoła, to pękny niebieski stanie się brudnym szarym pewnie :confused:

Moje jest ciemne - wysłużone, ale nie widać śladów użytkowania, ani brudu - a jest tam na pewno! ;-)

Witajcie :)
My także mamy łóżeczko turystyczne takie jak na tej aukcji:
KOJEC SUN LOZECZKO PLOZY WIBRACJE -FULL WYPAS KUR (217598564) - Aukcje internetowe Allegro

KOlor mam pierwszy ze zdjecia ten granatowy.

Łóżeczko bdb sie nam sprawdza w domu, jest stałym łóżeczkiem Antosia, ma dwie pozycje materacyka, wibracje która go potrafi uśpić i melodyjki, budkę z misiami do których zaczął ostatnimi czasami rozmawiać i moskitierę, i wszystko to co tam pisze ;)

Przewijaka nie używamy tzn. używamy zwykły jak na łóżeczko drewniane bo jednak tamten wydaje mi sie mało stabilny dla naszego klocka, pozatym jest za krótki i usztywniany rurkami o które nasz maluszek mógłby ubić sobie główkę.

Płozy mam nie zamontowane bo nie chce nauczyc małego bujania :)
W łóżeczku orpocz tego orginalnego materacyka mały ma zwykły materacyk jak do łóżeczka drewnianego żeby miał bardziej miekko.

Ogólnie łóżeczko jest super :)

Aska :)

reklama
Nadrabiam zaległości w czytaniu, ja też dostałam dwa pudełka niebieskie sponsorowane przez Pampersa i różowe Dzidziuś (Johnson's Baby). A czy dostałyście coś jeszcze pocztą po wypełnieniu formularzy? Bo ja do tej pory nie oddałam/wysłałam tych formularzy.
Na łóżeczkach turystycznych niestety się nie znam :-(

Do góry