Secreto, ja zakładałam body z krótkim pod pajace - bo pajac ma długi rękaw, a w domu nie ma sensu dwóch długich rękawów zakładać.
No i zależy, ile masz stopni w domu. Bo jak np. 22 to i na krótko w zimie można chodzić
U nas jest ok. 20 stopni i dzieci starsze na krótko chodzą. Antek na początek raczej długi rękaw. Ale zobaczymy, jaką będzie lubił temp.
No i zależy, ile masz stopni w domu. Bo jak np. 22 to i na krótko w zimie można chodzić
biedna, pamietam jak Michelle miala 3,5 mies to ja wlasnie poznalam i mam zdjecie jak ja trzymala na rekach to moja miala dugie body, rajtuzki i skarpetki
ja mam juz kolo 12 krotkich chyba, do spania pod pajacyki tez ubieralam bo wole jak te body tak trzyma pampersa przy pupie , tym barardziej jak na poczatku moja w rozmiarze 1 sie topila i spadaly z tylka 
A jeszcze miałam dresik, ale pielęgniarki wybrały ręcznie robiony na drutach sweterek i czapeczkę po mamusi. Jeszcze komentowały, że dawno nie miały nic ręcznie robionego
). My mamy samochód trochę starszy, wiec o bazie family fix nie ma mowy bo nie mamy systemu isofix, są z maxi cosi inne bazy które przypina się pasami i w to wpina się fotelik, tylko one nadają się tylko do fotelika 0-13 kg a kosztują 500-600 zl. i mam pytanie do Was, jak Wy rozwiązałyście sprawę z fotelikami przy starszych dzieciach?przypinacie fotelik tylko pasami czy macie te bazy? musimy to przemyśleć wszystko, ale chce się Was poradzić:-)