reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Ruda a będzie Ci tak spało. Ja pamiętam że jak wracałam że spaceru to dosypianie w miejscu było krótkie. Ale może będzie spało.

reklama
O tym nie pomyslalam :-) Jas mial pol roku jak sie przeprowadzilismy I wtedy spal. Jak byl mniejszy to mieszkalam w miescie I ciagle chodzilam. To chyba.kwestia przyzwyczajenia dziecka. Tak mysle a jak bedzie to czas pokaze :-) w razie wu w sklepach wozkow pelno I mozna kupic nawet po porodzie

Ruda tez mam spacerowke espiro magic jako mniejsza spacerowke, ale córka ja juz dosc wyeksploatowala. Mam fioletowa i jakas taka bura mi sie wydaje teraz. Spacerowke z wózka 3 w1 krótko uzywalismy. A mamy Tako Laret. Gondola ok, ale spacerowke kupilabym pozniej sobie jakas fajniejsza i zgrabniejsza i marzy mi sie w turkusie niezależnie od płci:-)

też chcialam na pompowanych kołach wózek (Tako Laret ma), ale w zasadzie nie jeżdżę nigdzie po lasach itp. i nie jest mi taka spacerowka potrzebna a zabieranie takiej kolubryny do auta to dziękuję.

Marta też mi sie x-move podobal i gdybym miala sama decydowac to wtedy bym go kupiła, ale mój mąż stwierdzil, że za drogi.

Ruda no sam wózek ok, tylko piszczy mi czasem ;p kosz to prawda troche maly i trudny dostep jak dziecko leży. Teraz to już bardzo rzadko go używamy bo córka juz prawie 3,5l, w sumie tylko do kościoła czasem bo ona wygodnicka ;) a tak to na nogach, rowerku.

Wlasnie odgrzebuje Wasze posty o poduszkach bo chce pomału jakaś kupić. Poprzednio kupilam jakies badziewie. Te Motherhood jakie maja wypelnienie?

Ostatnia edycja:
Ruda aa o to chodzi, a Jaś to duży będzie już. Może będzie na rowerku jechał. ;-)
Ja na to liczę.

Wesoła ja mam fotelik Maxi Cosi turkusowy Folkloric piękny i nawet dziewczynkę w niego wsadze hihi

reklama
Ann poprzednio staralam sie wybierac unisex, a w sumie nie wiem po co. Kocham właśnie turkus i moglam dla dziewczynki też wziąć. A jakby byl jako drugi chlopak tez by bylo jak znalazł :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry