Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzeba poszukać wyników w testach by wiedzieć czy fotelik jest dobryJa tez nie jestem pewna, musze poszukać opini ludzi którzy je maja, a nie sprzedawców co zawsze zachwalają. Ja dopiero uczę sie jeździć wiec fotelik musi byc bardzo bezpieczny![]()
Czuje dokładnie to.samoTak wlasnie maz znalazł ten fotelik, sprawdzając strony z testami fotelików, ja nigdy nie słyszałam o fotelikach rozkładanych dla 0+ mieliśmy jeden dla córy jak była starsza i mam nadzieje, ze bede go mogła użyć dla maluszka ale nie wiem czy nadal spełnia standardy. Przez te 9 lat wszystko sie tak pozmieniało! Foteliki z bazami, kosmiczne wózki i wanienki, 10 rodzaimateracy do łóżeczka no masakra! Zanim cos kupie to musze sie podszkolić, nawet ostatnio znalazłam "ruchome" smoczki do butelek coby dziecko miało wrażenie ze cyca ciągnie! No kompletna amatorka ze mnie znowuchyba powinnam mieć cześciej dzieci
![]()