Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja już wybrałam wózek :-) inny niż miał być ale jaki leki! Cały waży 8,9kg :-) :-) :-) e sensie stelaż i gondola razem!!! Nur jest tak ładny jak esoander ale ale :-) kolor cr-12 Link do: Camarelo Carmela
Tekila gdybym kupowała wózek, to był właśnie mój typ już przy małej go chciałam, ale nie było używek nigdzie. Moja siostra za to teraz kupiła seville chyba i nawet zadowolona. Gondola faktycznie jest obszerna, w sam raz dla naszych maluszków
Wiktorka, adaptery są. A jak fotelik, to tylko z testami
Jest fotelik w zestawie ale my dopłacimy i weźmiemy inny pewnie maxi jakiś :-) kurczę mówię Wam jestem jego lekkością zachwycona! 9kg a 15kg to mega różnica! ':-) ja zdecyduje się na camarelo carmela dokładnie-link podałam :-) Ma też fajna duża budkę, a tą do spacerowki to baaardzo duża, że od słońca fajnie osłoni :-) wszystko co trzeba ma, jest zwrotny, ładnie się składa, gondola nawet bardzo płasko się składa jak się tam coś wyjmie :-)