reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ewa - no tak ale jak się widzi te wszystkie cudeńka to czasem człowiek dostaje " zaćmienia mózgu " ... to tak jak Ty dziś z tymi body .. a co tam bo ładne hi hi

reklama
Ewa- tak maxi-cosi cabrio jednak...:tak:

Klajo-ja Cię doskonale rozumiem, ja po moch ostatnich zakupach byłam szczęśliwa jak skowronek :-)

Ja usilnie czekam z praniem i prasowaniem na przyjazd mebli. Poza tym to chyba jednak trochę za wcześnie... jeszcze mam chyba te 50 dni jakby co :p

No tak i po pierwszych poważnych zakupach... no dobra drugich pierwsze było łóżeczko hihihi...

Dzisiaj Hania wzbogaciła sie o"
- wanienkę
- przewijak + frottowe nakrycie na przewijak (na razie x 2)
- pościel i jednak feratti (nawet przymierzylismy do łóżeczka - jak fajnie:-))
- do mnie: podkłady + podpaski do szpitala
- waciki do uszku dla Hani + szczoteczka do czesania włosków (cziekawe czy Hania będzie miała włoski:tak:)
No i kocyk prześliczny z Misiem grjaącym na bębnku... i to by było już wszystko...-

Dla Aniam 141: To jest wózek firmy BABYWELT MOON 3 pozdrawiam serdecznie
img-19092008011.jpg

Załączniki

• Obraz 030.jpg
    Obraz 030.jpg
    516,8 KB · Wyświetleń: 48
  • Obraz 024.jpg
    Obraz 024.jpg
    490,1 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny, chwaliłam sie juz na głównym, a tutaj Wam pokazę - kupiłam wózek - na żywo wyglada duzo lepiej ;-) Jest granatowy (na zdjęciu czarny) - taki klastyczny, dokładnie taki mi się marzył....

http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/19-sk.jpg

Zostały mi juz same pierdoły, typu podkłady poporodowe czy skarpetusie. Z 'grubszych' to posciel i kocyk i mam juz wszystko :-):-) Aaaaa......:dry: jeszcze łózeczko.....no przecież :-p;-) Na szczęscie sporo rzeczy mam od siostry typu fotelik do samochu, wanienke czy przewijak....

Prac i prasować przed sierpniem nie zamierzam...i tak sie zakurzy.... A po co robic dwa razy ;) ;p

Ostatnia edycja:
Kkasiulka- wózeczek śliczny i co najważniejsze masz go już fizycznie. Ja na swój muszę czekać jeszcze dwa tygodnie.

Nam do kupienia został fotelik samochodowy, maść na odparzenia itp. pierdółki.

No i zamierzam też też kupić lewatywę ENEMA do wykonania w warunkach domowych. Nie chcę, zeby wykonywano mi ten zabieg w szpitalu ( podobnie jak golenie), bo dla mnie to zbyt intymna sprawa. A poza tym chcę uniknąć " niespodzianki" podczas porodu.

KKasiulka, fajny ten wozek, a co to za firma? Ja sie wciaz wybieram na zakupy, ale wciaz mysle, ze jeszcze duuuzo czasu, dzisiaj rozmawialam z kolezanka kotra ma termin na poczatek sierpnia i jeszcze prawie nic nie ma.

Ida- odpowiem w imieniu Kkasiulki- to ROAN Marita. Moje Maleństwo tez bedzie sie takim rozbijać po polskich chodnikach:-D.

reklama
Do góry