reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Klajo - to super, chyba uda Wam się przygotować wszystko przed narodzinami :-)

Ten wózek GT3 fajny ale cena trochę rzuca na kolana. Ja miałam nadzieje na wyprzedaże z tyt zmiany kolecji ale jak narazie nic nie znalazłam rewelacyjnego:-(

reklama
Abigail - no właśnie cena :)).. choć J. stwierdził że zawsze możemy nabyć ten wózio a kupić do niego używany fotelik ( ten do 13kilo) nowy kosztuje 550zł a uzywany można znaleźć za 200 z hakiem ..
Szczerze dużo wózków mi się podoba ale ten zwalił mnie z nóg .. tak to czasem bywa... no i może sprzedawczyni w tym sklepie też była super, bo tyle jego zalet wymieniła, że długo by pisać ... no cóż pani dobrze wyszkolona z wyciągania kasy od klientów..

Zresztą zauważyłam że w niektórych sklepach, czym większy brzuch tym lepsza obsługa hi hi .. a ja w sumie za dużego nie mam..

Amniam - w sumie sprzedawca ponoć ma 70% wpływ na decyzje klientów. Więc Pani chyba o tym wiedziała :-D mnie się też podoba Jane Slalom Pro.

Abigaill - sama pracuje w sklepie, i miałam sporo szkoleń sprzedażowych .. więc wiem jak to jest.. pani chyba mnie użekła tym że sama ma małe dziecko i opisywała zalety tego wózka na przykładach.. dlaczego to jest dobre a dlaczego tamto, no i do samego wózka poprostu nie można się przyczepić ..

Amniam - no to masz info z pierwszej ręki. Ja muszę jeszcze o te wózki Jane dopytać bo nie chce żeby babcia musiała za wiele dzwigać.

Fajnie że masz babcie która się zajmie bejbikiem , ja mam w planach siedzenie w domu przez dłuższy czas... innego wyjścia nie mamy , i chyba strasznie będzie mi pracy brakowało.. kontaktu cały czas z ludzmi..

Aniam - w świecie dziecka powyżej 2 tyś dostaje się rabat 8% a w innych hurtowaniach zazwczyczaj jak się płaci gotówką do też dostaje się rabaty, przynajmniej 5%.

W tym wózku, który pokazałaś cena jest wysoka chyba z uwagi na fotelik, z tego co widziałam to peg perego ma ich dwa rodzaje i w tym komplecie akturat jest ten droższy ale nie wiem jak jest oceniany w testach bezpieczeństwa.

Ja chcę wózek bez fotelika bo zapewnie kupimy maxi cosi. I tak nie będę go przypinała do stelaża bo za długo dziecko nie może w nim być i wydaje mi się, że lepiej na zakupy pojechać z gondolą i przekładać dziecko. Do naszej emlajlungi mieliśmy łącznik do fotelika i korzystaliśmy z niego dosłownie kilka razy, mam go do odsprzedania :-p

aniam- ja siedze w domku juz od dwóch lat i nie jest tak źle:-p:-p

agata- wózek fajny, ale cena faktycznie powalająca... ale może to i racja z tym fotelikiem- ja się uparłam na wózek 3in1 i teraz juz sama nie wiem...

odpisując - nie mam jeszcze łóżeczka i sama nie wiem , czy nie za wcześnie go kupować ...jak myślicie..

co do wozka, to ja chyba wole wszytsko pojedyńczo, inny z gondolą inny jako spacerowy i inny fotelik, kurcze wiem ze to wszystko cholernie dużo kosztuje, ale fotelik to maxi - cosi , chce w niego zainwestować, bo niestety my z brzdącem zamierzamy podróżówać ...do jednej babci 100 km a do drugiej 50 to stawiam na bzpieczeństwo, co do spacerówki - chce ja kupić babcia i a ja muszę miec lekką , bo jak ja bede wciagac na 3 pietro...tak wiec u mnie jest JANE NOMAD kwestia tylko czy kupie w polsce czy e nimczech bo jak na razie różnica w cenie jest na korzyśc niemiec ok. 350 zl....,

reklama
Klajo, ja tez uwazam, ze fotelik do samochodu jest waznijeszy niz wozek, po doswiadczeniach z Zuzia wiem, ze dla mnie wozek musi miec duze, pomopowane kola i spora gondole. Szukam wiec uzywanej Emmaljungi, bo na nowke to raczje sie nie szarpniemy.
Dziewczyny z Warszawy polecam sklep Calineczka na Grochowskiej, przy Rondzie Wiatraczna; jest taniej niz w Swiecie dziecka czy na Solidarnosci i spory wybor:-)

Do góry