reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Anaklim - wózek typuje jak Ty choć waham się czy Slalom czy Nomad.
A wanienka i łóżeczko prześliczne choć w Polsce nie widziałam tak super rozwiązań.

reklama
Klajo, Abigail - zamówienie składaliśmy wczoraj, ale jak to u mnie bywa nie obyło sie bez komplikacji, czyli... Okazało się, że wanna będzie dostępna po 29 maja, a łóżeczka i wózka nam nie przyślą (z UK) bo za cięzkie w związku z tym wózek chyba zamówimy tutaj , jak da radę to jeszcze dzisiaj(pomimo tego, że różnica w cenie 121euro ,no ale co zrobić). Jeśli chodzi o kolor to wybraliśmy Marine taki jak na fotce, ale zabij mnie czy to 2007 czy 2008 nie sprawdzałam. Ja wybrałam Slaloma, bo 4 koła miałam za pierwszym razem, to teraz będą 3...

Majeczka - oj ja chyba też zacznę ciuszki kupować....

majeczka, ale super tez reczy, szczegolnie podoba mi sie ten szary dres, ja musze sie zabrac za przejrzeni co mam po Zuzi i zrobic wywiad co dostane a co musze kupic, stety niestety, większość moich koleżanek będzie rodzic tej jesieni więc wiele rzeczy bede musiala jednak dokupic;-).

Hehe ten dresik jest taki całkiem tyci tyci i zastanawiam się czy dla noworodka nie będzie za mały hihihi,moje koleżanki mają wszystkie córcie więc sama sobie muszę kupić ubranka dla Maurycego,bużka :-)

anaklim - pytam dlatego bo ten kolr jest z kolekcji 2007 i nie wiem czy jeszcze te kolory są..., dlatego ...,

majeczko- śliczne te ubranka:tak::tak: śpiworek również:):)

anaklim- wanienka super, łóżeczko i wózek z reszta również... fajnie, że juz wszystko wybraliście:)

poszlysmy na spacerek z mala i weszlysmy do sklepu ktr zamykaja i wyprzedaja wsio jak leci ... dzis juz 75% obnizki ... na poczatek po szpitalu ciuszki juz chyba mamy :-D:-D:-D za totalna tanioche :-p

anaklilm o wozku juz sie wypowiedzialam ... jane zawszse byl moim drugim typem ... z quinny przegral tylko przez cene !!! reszta dla dziolka rowniez fajna ...

majeczka ale mlody bedzie przystojniaczek :-p

reklama
majeczko ostatnio jak byłam w Tesco to oglądałam taki sam śpiworek, były inne z lwem i niebieskie.
zamierzam kupić identyczny:-)

Do góry