reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Karina - my tak z Sanya kiedyś chodziłysmy po sklepach i potem szukałysmy tych samych rzeczy na allegro , większość znalazłyśmy , oczywiście o połowe taniej .. a z tą wanienką fisher price to przeżyłam szok .. bo tam kosztuje 239zł .. choć mi kolezanka z pracy powiedziała żeby jej nie kupować, bo jest bardzo mała i w tym lezaczku dziecko marźnie ..

Dla mnie wtorek jak najbardziej ok :tak::tak:, tylko muszę jeszcze luknąć o której kończą sie zajęcia dla kobit w ciąży bo obiecałam sobie gimnastykę ale przez katar 3 tygodnie a teraz tydzień bólu głowu nie mogłam iść. No ale obiecałam sobie, że od przyszłego tygodnia zaczynam.:tak::tak:

Eee ja szybciej sama podjemę decyzję niż D. ale bez "macania" mebli się nie obejdzie.

Ja mam manicure o 9:30 szacuję żę o 11:30 będę wolna więc co powiecie na 12:00?
Akurat upał przesiedzimy sklepiea potem na lody hehehee:happy:

Ewa - fajny choć nie widziałam nigdy takiego w sklepie ..

Ja dziś byłam w ikea .. po namysłach stwierdziliśmy że nie kupujemy komody z przewijakiem , meble dziecięce kupimy jak się wyprowadzimy czyli na wiosne , więc narazie nabyliśmy w ikea regał kąpielowy , ma dwie półki , można też wanienke na tym spokojnie postawić . do tego kupiliśmy przewijak , dwa pokrowce do niego i takie pojemniki przyczepiane do tego regału na pieluchy i inne szpargały .. na razie wystarczy ..
To co we wtorek o 12stej ?? może od razu umówimy się tam pod sklepem ?? co wy na to ?

Obiecalam sobie,z e nic nie kupuje dla Malutkiej, bo mam rzeczy po Zuzi i mam dostac za 2 tyg od kolezanki, ale nie wytrzymalam i kupilam kilka drobiazgów na przecenach w H&M i 5,10,15. Tez sie zastanawiam nad wozkiem i dzisiaj spotkalam kolezanke, ktora ma od 10 miesiecy X-lander-a i jest zadowolona i nowy jest w cenie uzywanej Emmaljungi nad ktora sie wciaz zastanawiam. ;-)

Ida - ładne są xlandery , podobno jedyną ich wada jest to że czasem pęka gabka ta co jest na rączce , ale nie w każdym ..

reklama
Ewa- ten wózek w ŚD chyba nie wystepuje,ale jest w Blue City w sklepie "Dziecko" zaraz koło Saturna.

Dzisiaj kupiłam tylko małej bodziaka ze Snoopy'm i dwie czapeczki.Tatuś sam wybrał zestaw w paseczki i sówki: czapka,śliniak, półśpiochy,koszulka, body i pajacyk.Rozczuliło mnie to strasznie.:blink::happy2:

Szukałam tego pokrowca na przewijak ,ale nie ma:no:

Do góry