reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
.Nie słyszałam wcześniej o tym bhs ,ale z opisu na tej stronie przypomina mi sklep na Wyspach "Dunnes Stores",może któraś kojarzy;-).

.A dostałam dziś maila że w Reserved są wyprzedaże o 70% a tam też jest fajny dział dziecięcy:tak:.

A ja przywiozłam dzisiaj ubranka Marysi, poprzeglądam, część na pewno wywalę i zobaczymy co chciałabym dokupić, mam też ochraniacz na łóżeczko, 2 prześcieradła, karuzelkę Marysi, taką najprostszą, wanienkę i stojak. Zobaczymy, z jednej strony chciałabym dokupić trochę ubranek ale przecież nie będę kupować na siłę :sorry:

Za to kupiłam dzisiaj 4 stelaże do montażu podtynkowego do łazienek, też zakupy :-p A i też były w promocji :sorry2:

D. uwielbia samochody, ja też ale nie przeszła na mnie miłość do porządku w samochodzie, teraz i tak jest lepiej bo D. pozwala Marii jeść, na początku był zakaz.
A realizuje sie w pracy - to jego sposób na kasę i hobby, największe :tak::tak::tak:

Wczorj byłam w sklepie calineczka - przy płatności gotówką przy większych zakupach jest rabat 10%, tylko nie pamiętam jakie to są wieksze zakupy bo wózek, który chcę kosztuje ponad 2 tyś więc na pewno się łapie.

A i jest jeszcze jednen sklep, tylko nie pamiętam nazwy, na ul. Jagaiellońskiej 2, tam też rabaty powyżej 2 tyś 10 % przy płatności gotówką :tak::tak:

agatko- a zdecydowaliście się już na jakiś wózek??? bo wiem, że tez szukałaś czegoś małego i lekkiego...

Agata - jak już tam pojechałas , to następny wielki sklep z wózkami jest na jubilerskiej zaraz za marketem ( real tam jest ?? ) king cross praga .. to jak jedziesz jubilerską to po prawej stronie , taki metalowy budynek , sklep wielkością przypomina swiat dziecka i wybór bardzo duzy .. Byłam w tej calineczce , sporo tam tego maja , tylko cholerka nie ma nawet jak przejść tak mało miejsca , jakoś mierzi mnie bałagan w sklepach , ale to już takie zboczenie zawodowe..

No i jak kupowałam dla przyjaciółki siostry wózek , to byłyśmy w falenicy na ul Młodej 7 , tez sklep bardzo duży ma dwa pietra , wystawiają sie tez na allegro , i z tego co pamiętam też był jakiś rabat przy płatności gotówką , chyba 5% ale nie pamiętam od jakiej kwoty , no i wybór duży , więc jakby koloru czy czegoś nie było to można tam próbować ..

Chyba tak, kupimy coś takiego:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: PLIKO SWITCH Modular SystemTRI-FIX

tylko nie wiem czy w wersji, gdzie można odwracać siedzisko czy zwykły. Ten w wersji z przekładanym siedziskiem w obu kierunkach jazdy jest nieco cięższy ale też gondola nie jest duża i spodziewam się, że w styczniu trzeba będzie zamienić gondolę na spacerówkę, a takiego malucha to chyba lepiej widzieć - ja tak zrobiłam na początku ze spacerówką emajlungi. Kolory są niestety tylko 3, w wersji ze zwłykłą spacerówką jest znacznie więcej a różnica w cenie to tylko 150 pln.
Pani w którymś ze sklepów mówiła, że ten wózek z przekładaną spacerówką ma mniejsze siedzisko, muszę to sprawdzić.

Inne propozycje wóżków, które się rozsądnie składają to inglesina i bebeconfort. W calineczce nie poleciła mi dziewczyna inglesiny a ten bebe confort mi sie po prostu nie podoba.
Wózek musi sie składać porządnie, bo teraz to będą podróże we 4 a we 3 czasami ciężko nam sie spakować :sorry:

reklama
Do góry