reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

a ja miałam wątpliwości co do tych chust ale widze że są godne zainteresowania:tak: rozglądam się właśnie za jakims nosidełkiem,mieszkam w centrum miasta mam wszędzie blisko i tak żeby wyskoczyc do sklepu bo po co targać wuzek z wuzkarni:crazy: musze popatrzeć na te chusty....A nosidełko ktoś ma ????????????i co o nim sądzicie???

reklama
nosidelka sa dla dzieci od 3 miesiaca zycia....poniewaz musza dzieci juz umiec trzymac same glowe...maluchy tego nie potrafia dlatego nie wolno w nosidelkach nosic bo nie masz dziecka tak blisko siebie i glowa by strasznie "latala" ja mam nosidelko i w sumie jak uzywalam przy starszym to bylam zadowolona..no ale dopiero od 3 miesiaca mozna niestety...

Ja mam takie zwykle nosidelko Chicco i jakos uzylam go tylko raz na lotnisku. Wlasnie dlatego ze dziecko wtedy jest juz starsze i nie za bardzo chce w nim usiedziec.
Teraz kupilam chuste (nie nosidlo jak napisalam wczesniej) tyle ze nie wiazane bo z tym wiazaniem jest raczej problem.:baffled: choc one maja bardzo odbre opinie.

ja mlodego nosilam i podobalo mu sie tym bardziej ze nie twarza do mnie tylko plecami i wszystko chlopaczyna widzial...jemu sie podobalo ale pozniej to maz nosil bo ja to juz nie moglam..heh za ciezko... :) no ale fakt faktem...w zasadzie najczesniej to raczej chce sie na poczatku nosic dziecko a nie po 3 miesiacu...

ja też miałam nosidło i potwierdzam ze mniej więcej od 3 m-ca (musi małe sztywno trzymać główkę). Chwaliłam je sobie baaardzo. Szczególnie na wyjścia do sklepów gdzie trzeba by się tarabanić po schodach (a miałam ciężki wózek). Jedynym problemem było zakładanie... :sorry2: choc i tak nie było tak źle jak byc mogło. Widziałam gorsze
Ja mialam takie efik1 - WOMAR nosidełko 3 funkcyjne z DASZKIEM !! (463265190) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry