Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja planuje nie do końca października już wszystko bo jeśli będzie jak z córką to w listopadzie rodzic będę. Aniela urodziła się w 36tyg.
![]()
Mi lekarz mówił, że rzadko w którym szpitalu czekają do plus 10 dnia. Najczęściej 41 tyg i wywołują.Hahahaha to u mnie luz, Bartek był wyciągany w 43 tygodniu! 15 dni po terminie! Ciekawe jak będzie tym razem ;-)
Ja pewnie w 38tyg będę miałam cc bo jak planowane to chyba tak się robi. Więc wypada na koniec listopada.Mi lekarz mówił, że rzadko w którym szpitalu czekają do plus 10 dnia. Najczęściej 41 tyg i wywołują.
Dziewczyny chociaż nigdy nic nie wiadomo, może tym razem donosicie :-)
Miałam mieć cesarke w piątek 12 dni po terminie, przyjeżdżam i mówią że nie ma miejsca że mam wrócić w poniedziałek i tak minęło 15 dni....Mi lekarz mówił, że rzadko w którym szpitalu czekają do plus 10 dnia. Najczęściej 41 tyg i wywołują.
Dziewczyny chociaż nigdy nic nie wiadomo, może tym razem donosicie :-)
Ja dzis kupilam.Dziewczyny czy są jeszcze te promocyjne Pampersy w Lidlu? Jutro bym kupila. Tylko jeśli promocja się skończyła to bez sensu mi nakładać kilometrów.