Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas jest taki mega ciuchland, taka hurtownia dla ciuchlandow, czestu wlasnie sie zaopatruja, wiec i fajne rzeczy mozna samemu wyhaczyc. Ludzi tez od zatrzesienia!@M@gda ale ja Ci zazdroszczę takich zakupów, ja wchodze to lumpa i nic nie widzę
Niezłe łupyU nas jest taki mega ciuchland, taka hurtownia dla ciuchlandow, czestu wlasnie sie zaopatruja, wiec i fajne rzeczy mozna samemu wyhaczyc. Ludzi tez od zatrzesienia!
Dobra wstawiam moje łupy dla małejswegerki po 8, kurtalka za 4.![]()
Poprzedni olx, 25 za oba:![]()
To co dzisiaj odebralam - lacznie wszystko za 50
![]()
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
śliczne te ciuszki i w takich cenach a jak nowe!U nas jest taki mega ciuchland, taka hurtownia dla ciuchlandow, czestu wlasnie sie zaopatruja, wiec i fajne rzeczy mozna samemu wyhaczyc. Ludzi tez od zatrzesienia!
![]()
![]()
![]()
Tez tak mysle, nawet jak czegos nie zaloze np tego wiekszego kombinezonu to nie bedzie mi zal, ze sie wykosztowalam, a nie uzywalam.Super te ciuszki i za fajne pieniadze[emoji5]
Śliczny ten fioletowy płaszczyk [emoji2] ja chyba też już muszę zacząć szukać jakiejś kurtki dla siebie bo niebawem nie będę miała w czym chodzić.U nas jest taki mega ciuchland, taka hurtownia dla ciuchlandow, czestu wlasnie sie zaopatruja, wiec i fajne rzeczy mozna samemu wyhaczyc. Ludzi tez od zatrzesienia!
![]()
![]()
![]()