reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Jejku jakie to sliczne :) Moja babcia miala taki talent, zawsze nam robiła rozne fajne sweterki, ale niestety od 9 lat nie ma Jej z nami...
Piekne naprawde :)

reklama
Ja dziś znowu byłam na zakupach dla moich dzieciaków ioczywiście zostawiliśmy trochę pieniążków ale poprostu nie mogłam się oprzeć z adamem sukience dla Adzi a wszystko mają dobrej jakości (happy kids iadesso).Od razu wstąpiliśmy na dział niempwlęcy i mój nie mógł mnie z tego działu wyciągnąć.były te śpiworki -beciki po 39 zł. Coś ślicznego i wybór taki że tylko przebierać . Rożki też różne ,te usztywniane i te zwykłe .Wiadomość dla K@SIEK; te ubranka są na placu nad ROLĄ Duży wybór pajacyków samych i w kompletach z bluzeczkami. .

Ja dziś znowu byłam na zakupach dla moich dzieciaków ioczywiście zostawiliśmy trochę pieniążków ale poprostu nie mogłam się oprzeć z adamem sukience dla Adzi  a wszystko mają dobrej jakości (happy kids iadesso).Od razu wstąpiliśmy na dział niempwlęcy i mój nie mógł mnie z tego działu wyciągnąć.były te śpiworki -beciki po 39 zł. Coś ślicznego i wybór taki że tylko przebierać . Rożki też różne ,te usztywniane i te zwykłe .Wiadomość dla K@SIEK; te ubranka są na placu nad ROLĄ Duży wybór pajacyków samych i w kompletach z bluzeczkami. .                                                                                                                                

Dziewczyny a wy po ile widziałyście te śpiworki i rożki ???    

Załączniki

• PLUMKANKO.png
    PLUMKANKO.png
    4,2 KB · Wyświetleń: 105
Dzięki Wiolu za pamięć :) Już wyczaiłam ten sklep i parę fajnych ciuszków tam zakupiłam:) Jak posegreguje te ciuszki które już mam zobacze czego mi jeszcze brakuje i tam właśnie zamierzam wyruszyć na łowy:p No do tej Juty też muszę się wybrać bo jeszcze nie byłam ::)

Olenko ale masz zdolna mamusie! Fajniutkie takie ciuszki robione na drutach, czy na szydelku! Fajnie tym bardzeij ze to tak od serca zrobione! Widac ze twoja mama cieszy sie i jest dumna z tego ze bedzie babcia!!!

Dzięki dziewczyny,jak powiedziałam mamie,to buzia jej się śmiała od ucha do ucha :) To nie koniec dziergania,dziś kupiłam jej kolejną gazetkę z nowymi wzorami ;D do zimy ma zajęcie po pracy ;)

Ola - naprawde super prezenciki, takie sa najlepsze bo cale serce w nie wlozone..i tyle pracy :laugh:

A ja caly czas jeszcze nic nie kupilam, jutro oprozniamy pokoj do pracy i sprzatamy a potem dopiero bedziemy wszystko kupowac. Bylismy dzis w sklepie i juz prawie zdecydowalismy sie na lozeczko - Stokke Sleepi. Jest bardzo fajne, bo rozwiazuje problem kolyski. W najmniejszej wersji wyglada jak kolyska (na koleczkach), potem je sie powieksza i jest normalnym lozeczkiem..i dziecko moze w nim spac do siodmego (!) roku zycia (odstawia sie drabinki itp. itd).

Ogladalam ciuszki, ale sa strasznie drogie, moze wybierzemy sie do Niemiec na zakupy. Poza tym nie mam pojecia od jakiego rozmiaru zaczynac. W koncu, bo tak strasznie chcialam cos kupic, kupilismy taka poduszke-banana dla mnie do spania i lezenia a potem do karmienia i dla dzidziusia, zeby mu bylo przytulnie:) Oczywiscie juz wyprobowalam i mowie wam....NIEBO. Jest tak wygodnie, od razu plecy mi sie rozluznily, choc nawet nie wiedzialam ze mam napiete miesnie. POLECAM Wam wszystkim, taka wygoda na te nasze kilogramy. Zalaczam zdjecie, ale na pewno wiecie o co chodzi..

Wiemy , wiemy, jak juz od dawna na takiej spie i jest faktycznie jak w niebie! Bardzo dobrze sie wysypiam i tez wszystkim polecam takiego banana!!!

reklama
Aneczko marsz do sklepu a nie pozalujesz! Ja sie zastanawiam dlaczego to ma sluzyc tylko podczas ciazy? Odkad mam te poduche juz nie zamienie jej na zwykla! Nawet po ciazy a jak kiedys sie uklapnie(bo w srodku sa takie kuleczki) to kupie nowa a poki co nic zlego sie z nia nie dzieje!!!

Do góry