reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A mnie dzis urzekła jedna zabawka - normalnie tak spojrzała na mnie z półki, że nie mogłam jej samej w sklepie zostawić :)))

A moja mama dla wnuka zakupiła butelke... no oczywiscie z Puchatkiem (ja juz nie kupuje z Kubusiem, zeby mi synus misia nie znienawidził, ale nie chciałam "babci" przykrosci robic :))))

Elpis,ta żyrafka zarąbista :) te oczy...rozumiem ,że nie mogłaś się oprzeć :laugh:
buteleczka kubusiowa dla Kubusia też fajna :)

Oluale śliczne te ciuszki dla małego!!!tez szukam dla Briana jak najbardziej kolorowych rzeczy...wlasnie pomarancze..zielenie....etc..:)ale nasi mali mezczyzni beda przystojni!!!!:)..Gratuluje zakupow...:)rewelacja!!!!!!!
:)Elipshehe..jaka slodka ta żyrawka:)ja ledwo sie opanowuje przechodzac kolo zabawkowych..wszystko patrzy na mnie..i woła...weź mnie!!!weź mnie..!!!:)hehe,wiec doskonale Cie rozumiem:) .A buteleczka jest naprawde ladniutka:)napewno synus doceni prezent od babci i bedzie zachwycony!!!:)

OlaPiotrowska pisze:
Kachna,a ty przesadziłaś z zakupami? Jak to jest w praktyce ;) ?
W praktyce to jest tak, że pranko jest codziennie, bo to się dzieć zaślini, to cosik przecieknie, ta ja nad nim coś jem i się upaprze do tego kocyki itp, więc i tak na drugi dzień już suche. Za dużo tych najmniejsdzych nie tzeba, ale jak się coś takiego super dziecku założy to z radości się wymięka i nic tylko na spacerek i się chwalić (a wiedzieć trzeba, że do takiego malucha to się wszyscy uśmiechają na ulicy :) ) Jaś się urodził 55 cm i te ciuszki na 56 to były dobre tak chyba z miesiąc, ale lepiej włożyć większe niż przyciasne. Ja straaaasznie panikowałam przed porodem, że NIC NIE MAM dla dziecka, ale szybko się okazało, że wcale nie trzeba tega tak dużo a uwierzcie, że po miesiącu wychodzenia tylko na spacerki zamarzy Wam się zostawić maleństwo na kilka godzin babci i ruszyć na zakupy, do fryzjera, solarkę. A jak się powie, że po ciuszki dla małego, to kto nie zostanie?? :) Dobra nie zanudzam.
Pozdrawiam

reklama
Do góry