reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
mam do tego jeszcze przescieradlo z falbaną, ale wygniecione jest w opakowaniu, a nie chcialo mi sie tak na chwile prasowac (weekend=lenistwo) :D

Jestem padnieta..
Ale nareszcie mamy
- lozeczko (jeszcze bez poscieli)
- wozek (juz zlozony!)
- mala mate edukacyjna
- pare ciuszkow (oczywiscie stracilam rozeznanie co kupuje po piatym wdzianku)
Chcialam jeszcze koniecznie kupic taki babysitter chicco, bo mi sie bardzo podoba, ale nie bylo tego koloru. Przelozona ne pozniej :D

Porobie wieczorem zdjecia jak odsapne i wszystko powklejam.
Krecik - w czym pierzesz ciuszki (pewnie u nas sa te same produkty)?

Elips śliczne ubranka:)szczególnie ta żabka na tyłeczku jest przeslodka:):)Jagusiugratuluje zakupów!!!masz juz naprawde duzo...ja nie moge sie doczekac az zobacze nasz pierwszy zakup czyli wózek..:)dzis zamówiony..a lozeczko dopiero za ok. mies. bedziemy kupowac...jak juz sie przeprowadzimy.Najchetniej wykupilabym wszstko co widze:):)
Koniecznie wklej jak naszybciej fotki:):)

I jeszcze!..brakuje tylko lozeczka, ale jeszcze nie zlozone - pokaze jak sprzatniemy pokoj i kupie posciel - OK?

reklama
Jagusiu!
Kiecka - cudo - to chyba dopiero druga sukieneczka na forum, a kiedys sie ich domagałam :) I te rózowe spioszki, w ogole wszystko fajowe :) Fajnie sie tak "zapomnieć" w robieniu zakupów.... tylko potem jakos nie wiedziec czemu bankomat "mówi" - BRAK DOSTEPNYCH SRODKÓW... :)

Do góry