reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
:) zostal jeszcze fotelik - bo polujemy na uzywany gdzies w komisie albo na allegro, no i kosmetyki... a i jeszcze nie mam poscieli do wózka, ale mam jedna na oku :) i nie wiem czy ten odciagacz kupowac.. mialam we wtorek kupic ale odlozyalam w ostatniej chwili...

No no fajne zakupki.Ja mam taka sama wanienke tylko bez stelaza.Chcilam kupic ale ostatecznie mam komode , na ktorej idealnie bedzie pasowala ta wanienka :)
Ja odciagacza narazie nie kupuje licze ,ze dam sobie rade bez niego(kuzynka sie zna na recznym sciaganiu pokarmu bardzo dobrze)

Ja odciągacza narazie nie kupuję Laurę karmiałam 1,5roku i nie potrzebowałam odciągać więc myślę że teraz tez nie będę potrzebować jak coś to zawsze mozna kupić :)

reklama
Ano wlasnie, w razie co to sie podjedzie i kupi :)
A stelaz kupilambo komoda jest za wysoka, poza tym na niej beda staly rozne pierdólki w stylu kosmetyki waciki i inne takie, wiec sprzatac to co wieczor?? brrr :D

Do góry