reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Widzę ze zakupy całą parą ,wszystko ekstra ,mnie właśnie czeka jeszcze kupienie tych drobnych rzeczy dla dzidzi ,bo tak to prawie wszystko mam .ELPISKU ,lepiej powstrzymaj sie z odciągaczem ,zawsze mężulek może dokupić

Dzieki :)
A powiedzcie mi szczerze, dalczego każą brac do szpitala po kilka koszul i staników - przeciez ja nie mam zamiaru siedziectam dłuzej jak 3-4 dni, a poza tym nie potrafie lezec w lozku w staniku :D

Hmm ja mam dwie koszule kupione i jedna od mamy wezme stara do zmarnowana ;) Mysle ,ze chodzi o to ,ze koszule sie moga brudzic na dole ale chyba nie az tak ??? co do stanika to mam jeden i wlasnie sie zastanawiam czy nie jest jednak potrzebny do trzymania wkladek laktacyjnych ::) Tez nie lubie w staniku lezec :p

No ja sobie tak wyobraziłam własnie to " brudzenie od dołu" jak gdzies czytalam zeby wziac kilka koszul, których nie bedzie szkoda potem wyrzucic - wiec jak moja wyobraznia ruszyla, to obrazki z rzeźni przy tym to mało....
A wkładek z kolei moja lekarka nie polecała, powiedziała, że jak włoze sobie tetre (jak wszystkie kobitki do tej pory) to bedzie najlepiej, zeby skora oddychala i takie tam..

Elpis,zakupy fajowe,juz widac że lada moment będą rozpakowane i używane :) tylko dzidzi jeszcze tylko brakuje ;) Ja teraz lecę do gina a potem wam powiem co i jak i wkleje kilka naszych zakupów :)

No ja tez juz po zakupkach!
Madziu ale slicznosci pokupowalas!!! Teraz widze ze zaczely sie zakupy praktyczne!!!
My dzis kupilismy zestaw do paznokci, termometr do wody, szczoteczke i grzebyk, podklad do przewijaka, pozytywke, karuzele nad lozeczko, 2 zestawy poscieli, 12 tetrowych pieluszek (bo byly w promocji), 2 reczniki dla malego(ale sie teraz piora)! A zreszta co ja bede wymieniac!!! To co znajde na stronie od tego sklepu to wstawie fotki a co nie to jak bede miala sile to sama zdjecia porobie!!!

reklama
Niestety chyba musze sama porobic fotki reszczcie zakupow bo nie wszystko wstawili do kompa!!!

Do góry