reklama
kurde znowu nie moge wkleic linka
..
www.mini-maxi.pl/ultimax/x-line/ultimax_x_mistral.jpg
my juz zdecydowalismy i kupujemy ten fotelik w tym kolorze...Kociu a jak wasz fotelik zamówiony juz??
www.mini-maxi.pl/ultimax/x-line/ultimax_x_mistral.jpg
my juz zdecydowalismy i kupujemy ten fotelik w tym kolorze...Kociu a jak wasz fotelik zamówiony juz??
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Fotelik super,baaardzo mi się podoba!
My wybieramy jednak pomiędzy Maxi Cosi Priori XP a Chicco Key 1,byliśmy w sklepie,przymierzaliśmy i tylko te 2 nam pasowały
szkda,że tego Concorda nie było,a tak w ciemno to boje się kupić...może jak już WIKI kupicie to opiszesz jak sie sprawuje fotelik. Ja chciałam kupić Ramatti za 320 zł,ale nam odradzono,jesli dużo z dzieckiem podróżujemy,podobno luzuje się system montowania pasów...suma sumarum chciałam zapłacic najwyżej 500 zł,a Priori kosztuje 730:sick: ale jesli to inwestycja do 4 roku zycia to zaryzykuję;-) Oliś ma kasę z chrzcin,starczy jeszcze na jeździk Chicco,także odetchnęłam bo inaczej to nawet najtanszego bym nie mogła od razu kupić tylko bym musiała poodkładać zaskórniki
A kiedys obiecałam że wkleje nasze ostatnie zakupy,porobiłam fotki i voila;-)

A kiedys obiecałam że wkleje nasze ostatnie zakupy,porobiłam fotki i voila;-)
reklama
no własnie my tez kupujemy w sumei w ciemno
,bo niby fotelik jest bezpieczny ,wielofunkcyjny ale jak Wiki będzie sie czuła to nie wiadomo.
..podobno można je dostac w sklepie ale co z tego ajk z Wiki będe dopiero w maju a fotelik już by sie przydał bo wyrasta z gondoli...
Kociu a Wy przymierzaliście Zuzi fotelik czy też w ciemno kupujecie???
Olu słodziutkie te ciuszki i naprawde udane zakupy były,Olis pewnie wygląda bardzo fajowoooooo w tych portencjach
;-)

Kociu a Wy przymierzaliście Zuzi fotelik czy też w ciemno kupujecie???
Olu słodziutkie te ciuszki i naprawde udane zakupy były,Olis pewnie wygląda bardzo fajowoooooo w tych portencjach

Podziel się: