reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

I mnie posta pocielo
Zuzki sukienusie sa przesliczne, na zdjeciach nie wygladaja na cieple, i tak sobie pomyslalam ze chyba sie nie przydadza, ale po wyjasnieniu rozumiem. Cos slicznego. Powtorze sie kolejny raz ale ja chce dziewczynke:tak::-)
A i twoje sweterki sliczne, szczegolnie golfik ma super kolorek. Tez sie musze wybrac na zakupy, moze humor mi sie polepszy...

reklama
Zgadzam się,super zakupki kociu,sukienusie cudne,fajnie że szyja takie grubsze:tak: a twoje sweterki tak Reserved mi podjeżdżają;-),kocham ten sklep:tak:
Ja kupiłam sobie wczoraj bluzeczkę i dzis sweterek,jutro wkleję,Oliś też dostał swoje;-)

Oj Kociu, teraz to mnie dopiero zachecilas. :tak:Za takie kiecki to ja bym sie pociac dala, a co dopiero malenstwo;-) Ale jeszcze nie, moze za rok:tak:

Fajne ciuszki KOCIU ,ja cały czas wybieram się na zakupy co by kupić już coś mniejszego na siebie ale nie mam kiedy buuu a były takie fajne przeceny w H&A..Wszystko co teraz ubieram to jakieś takie wiszące :-D:-Dale jak na razie jeszcze ujdzie

reklama
Kociu cudne kieculki dla Zuzinka... a Twoje ech,.... kurcze jak ja bym sobie cos kupila! :wściekła/y:
Nie ma jak, na razie remont i teraz raczej sprzedaje Kaji małe ubranka.

Do góry