reklama
Fajne zakupy i dzidzia bedzie od razu na klawiaturze cwiczyc!!!!
A tak powaznie to fajne ciuszki! Ja dzis bylam w sklepie i nie wiedzialam co mam kupic! Jakos moja wyobraznia co do wielkosci mojego dziecka, mnie zawodzi! Stalam jak slup, ogladalam i nic nie kupilam!!! A specjalnie jechalismy 35km do tego sklepu!!!
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Kreciku - bo mi tu najwygodniej było na biurku cykac fotki
A nic nie kupilas?? Nawet jednej skarpetki?? Jejku.. ja bym sie nie powtrzymala. Ja pierwszą rzecz jaką kupiłam to założe Kubusiowi jak bedzie mial z 9 m-cy - bo tez mi sie wydawało ze w sam raz bedzie
))
A nic nie kupilas?? Nawet jednej skarpetki?? Jejku.. ja bym sie nie powtrzymala. Ja pierwszą rzecz jaką kupiłam to założe Kubusiowi jak bedzie mial z 9 m-cy - bo tez mi sie wydawało ze w sam raz bedzie
reklama
Mialam pustke w glowie po co ja w ogole tam poszlam! Tak nigdy nie chodzilam po takich sklepach a teraz to bedzie normalka! Bylo tyle do wyboru, ze w koncu nic nie kupilam! Jaks glupi chyba jestem!
A co do klawiatury to byl zart!! Wiem ze masz kamere przy kompie i tak ci bylo najwygodniej!!!
A co do klawiatury to byl zart!! Wiem ze masz kamere przy kompie i tak ci bylo najwygodniej!!!
Podziel się: