reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Slodziaste te ciuszki ja narazie czekam bo w niedziele mam ogladac cala torbe ciuszkow po synku znajomej.Pochwale sie jak cos fajnego wybiore ;D

ja jeszcze nic nie kupowałam bo ...
mam juz zarezerwowane u znajomej mojej kuzynki śliczne łóżeczko z drewexu z materacykiem kokosowym kompletem pościeli no i oczywiście kołderka i podusią + wanienkę z termometrem + przewijak
i nie uwierzycie dziewczyny za ile mi to odstąpi 120 zł!!!! a rzeczy są bardzo uszanowane miałam
je okazje widzieć ona spadła mi dosłownie z nieba i jeszcze zaczeka moge to odebrać nawet w lipcu
a ciuszków nie kupuje bo pojadę do niej za 2 tygodnie oglądac ciuszki bo ma 3 duże torby
podrózne ciuszków i powiedziała że wybiorę sobie co chcę a tak sie składa że ona nie kupowała tanich
ciuszków wszystkie są porządne i uszanowane no i ona tez ma chłopczyka ;D ;D
kochana jest ta dziewczyna dzieki niej zaoszczędzimy dużo pieniążków

No Kamilko to super trafilas z ta kolezanka ;D ja tez juz sie nie moge doczekac wybierania ciuszkow od tej znajomej bo tesciowa mowila ,ze ten chlopczyk byl zawsze bardzo ladnie ubrany(to znajoma tesciowej ma te ciuszki) ;D

Fajnie - to naprawde duzo mozna w taki sposób zaoszczędzic, bo jak dzis zobaczyłam dokładnie co ile kosztuje - a prawie wszystko z tego co widziałam bedzie potrzebne - to istny szok...

reklama
Do góry