reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

JA też poszalałam w weekend z zakupami dla Adasia, a dla siebie kupiłam dwie koszulki do karmienia jedną z otworkami na cyce (już widzę, że mi będą wyłazić chyba zatrzaski sobie wszyję albo wymienie na zapinaną) a drugą standardową zapinaną z krową z napisem MILKY TIMES ;D do tej drugiej załączam link bo jest na alegro :)
http://gazeta.allegro.pl/show_item.php?item=105675888

reklama
KOBIETY ja dostanę świra :laugh: :laugh:,mój mężuś powiedział że będe mieć zakaz na BB ponieważ naczytam się co kupujecie a później mam koszmary :laugh: :laugh: Nie mogę się doczekać moich pieniążków i wtedy zaraz ruszam na zakupy A CO!! ;D

:)Ja tez jestem dzis happy:):)Moja siostrzyczka wlasnie napisala...ze znalazla nareszcie w Etliczku w Krakowie moja wymarzona posciel Gluck Frotti 3:)i ja kupila:):)zamowila tez do tego rozek w komplecie i czeka az go dowiozą do sklepu:):)ale sie ciesze..Brianek bedzie mial to co chcialam:):)zdjecia pokaze dopiero w lipcu..wtedy przyjada do mnie wszystkie rzeczy ok...4 -go:)bo moja mamusia z siostra przyjezdzaja mnie odwiedzc:):)Byle by maly nie wymyslil zeby przyjsc wczesniej:):)hehe

nie martw się w razie czego w wóziu pośpi parę dni w jakimś rożku i będzie OK ;)

No Kasiek,nalezy ci sie klaps w dupcię! Ty tu piszesz,że tyle kilogramów ci przybyło a zamawiasz sobie koszulę w rozmiarze S ;D !!!!! Ja sie zastanawiam pomiędzy L i XL,mam jedną taką na teraz XL i na ciążę dla mnie w sam raz,ale mam dylemat,czy po porodzie taki rozmiar nie bedzie za duży i czy nie zamówić L...doradźcie coś! Mam nieduży biust,za to w bioderkach już 105 cm ::) :-[

reklama
Do góry