reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Wiolu widze ze sie rozkrecilas z zakupami dla malenstwa1!! Sliczne ubranka!!!
Tasha po twoim wozeczku naprawde nie widac ze ma juz 4 latka!!! Gdybys tego nie napisala to nikt by tego nie zauwazyl!!! Twoje malenstwo na pewno bedzie zadowolone!!!

Dziś dostałam jedną turę ubranek które oczywiście się już suszą a w przyszłym tygodniu będzie następna dostawa od tej koleżanki która podarowała mi wózek i łóżeczko .Więc myśle że to co najważniejsze już mam i mogę spokojnie dokupować inne rzeczy przydatne bezpośrednio maluchowi :laugh:

Ja nie kupowałam dużo ubranek bo oczywiście mam po swojej córci ale dopóki nie dowiedziałam się że będzie dziewczynka pokupowałam parę ubranek takich chłopieco-dziewczęcych.Jeszcze tylko wyprawkę kupię i już wiecej nic bo mam sporo ubranek po Laurze no i jeszcze idzie paczka ze Stanów więc nie ma sensu.Następnym razem powklejam sukieneczki bo mam jeszcze wszystko u rodziców.A narazie to:

i jeszcze kocyk

No to narazie tyle.Myślę że mojej małej córci będą sie podobały :)

Oj jakie cudenka! A ja popralam wczoraj wszystko co kolorowe, biale ubranka w sobote i dzis mam zamiar zabrac sie za prasowanie..ale cos chyba mnie przeziebienie bierze, wzielam juz panadol i czekam na poprawe ;)

reklama
Ale slodziaste te ciuszki ;D Juz sie doczekac nie moge kiedy bede mojego synusia ubierac i tulic na rekach :)

Do góry