reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A ja dzisiaj zamówiłam wózeczek który po 20 czerwca bedzie do odbioru już nie mogę się doczekać :)
Najpierw mówiłam żeby mój mąż odebrał wózeczek w lipcu jak będę w szpitalu ale nie tak długo to nie wytrzymam i od razu go odbieram :laugh:

Ja juz robię ostatnie zakupki dla małego,dzis dokupiłam płyn Lovela do prania( czy widziałyscie gdzieś jakiś inny płyn do prania,nie do płukania,który byłby tańszy? ) i proszek Dzidziuś,jest tani zapłaciłam około 4 zł,a kuzynka mówi,że tak samo dobry jak np Lovela czy Jelp.
Jutro ruszamy po materacyk,prześcieradła i pościel,kupię też materiał na uszycie falbanki wokół naszego koszyka wiklinowego i narazie do porodu finito ;)

Ja jeszcze muszę kupić fotelik,przewijak z wanienką wyprawkę pampersy i kosmetyki - to wszystko no i oczywiście teraz co mi jeszcze zostało to uprać i uprasować ubranka.Olu nie wiem czy jest jakiś inny tańszy płyn bo nie widziałam ja też się zastanawiam w jakim proszku to wszystko uprać czy w Lovelli czy w Jelpie.Laury ciuszki prałam w Lovelli i nie była uczulona.Oj kurczę naprawdę nie wiem.

Olu naprawdę nie mogę doczekać się wózia :)

reklama
Trochę dziwne jest testownie wózia na sucho :)

Olu w wątku wózki podałam Ci link z instrukcja obsługi fotelika Maxi Cosi
A dzisiaj jak zamawiałam wózek to patrzyłam ile kosztują te foteliki w tym sklepie to powiem Ci ze trochę byłam zszokowana tam 558zł a ten sam na allegro 469zł no to spora różnica.

Do góry