ja to mam chyba z 5 kombinezoników, kupiłam od znajomej za niewielkie pieniądze użyty zaledwie kilka razy, jak nówka, poza tym znalazłam jeden superancki na ciuszkach i nie odbiega zupełnie od nowego upranego ze 2 razy, ja raczej nie dam 340 za kombinezonik, przecież za to można kupić fotelik samochodowy lub pampersów na parę miesięcy!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Qrwa,uzależniłam się od zakupów dla Oliwiera na Allegro
,zawsze wyczaje jakąś "okazję" i tak wygrywam aukcje za "grosze" a potem jak przychodzi do płacenia to płaczę że nie mam kasy
:-(
musze cos z tym zrobić;-) 
,zawsze wyczaje jakąś "okazję" i tak wygrywam aukcje za "grosze" a potem jak przychodzi do płacenia to płaczę że nie mam kasy
:-(
musze cos z tym zrobić;-) 
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Wykasować Allegro z "ulubionych"

Żartuje ,a tak poważnie to ja też jestem uzależniona ale od BONPRIXA i też jak trzeba płacić to becze

Żartuje ,a tak poważnie to ja też jestem uzależniona ale od BONPRIXA i też jak trzeba płacić to becze

Ja, na szczescie dostalam tyle ubranek ze na 3 dzieci by starczylo. I nie kupuje, ale mam wieeeelka ocote. Wchodze na strony sklepow dla dzieci i podgladam co tam maja, tak tylko zeby popatrzec:-) Nie kupije bo wiem, ze nawet nie zalozy wszytskich tych ktore teraz ma, tak szybko sie robia za male:-(
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A moja szwagierka zaczęła łazić po tanich sklepach u nich na śląsku ,ponieważ tam jest dużo ładnych firmóweczek i jest w czym przebierać ale jak na razie to chodzę u nas po sklepach i tylko dokupuje po kilka potrzebnych rzeczy .W Yucie ostatnio kupiłam śliczne chłopiece body po 10 zł.To naprawdę tani sklep a nowe rzeczy a np.w Tesco patrzyłam za body to kosztowały około 20 zł.Piękna przebitka cenowa:-) Szwagierka nieraz już się na mnie "darła"że wydaje niepotrzebnie pieniądze a u nich mogękupić tanio ,ale przecież 10zł. za nowe body to przecież taniocha ,prawda??
ja tam tez nie mam nic przeciwko tanim sklepom, fajne rzeczy mozna wyrwac za naprawde smieszna cene. Juz nawet jeden znalazlam, ale na razie to kupuje tylko dla siebie, bo jak mowilam, Miki ma wszystkiego b. duzo;-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A mój już powyskakiwał z rzeczy ,rośnie jak na drożdżach.

reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kupiłam mu w sobotę gryzaczek i wszystko jest w porządku jak go trzymam ale cwaniak sam go nie chce trzymać ale jak biedną matkędorwie za włosy to trzyma ile tylko ma sił w rękach (niedługo ołysieje
)
)
Podziel się: