reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ivi - tak, na cale szczescie w kwestii ubranek moge liczyc na rodzine :), gorzej z tym "grubszymi" wydatkami jak np. wózek, nosidełko. Przejrzę sobie dokładnie wątek o wózkach, może coś tam znajdę :) Dziękuję za rady! ;-)

reklama
Ewstra czysta rozkosz te ciuszki :-)
A ja wczoraj kupiłam przypadkiem trzy bodziaczki, takie zwykle bawełniane na rozmiar ok 70 ;-)
I jak ktos zakupuje w Auchan to radze sprawdzic na dziale dziecięcym, u nas wystawili kosz z takimi wlasnie bodziakami ( zwykle w zwyklych kolorach, a jeden model niebieski w zwierzaczki, zapinany z przodu! ) za 3 zł sztuka :cool2:

No jestem ciekawa jak wroce do UK z ta paczka i kiedys zaczne segregowac to ile tego wyjdzie wszystkiego :happy:

wow dziewczyny, ale zakupki!
szał rozpoczety, u niektorych juz prawie zakonczony, a w grudniu to dopiero bedzie sie dzialo w watku zakupowym, super :-)
ivi- dzieki wielkie za podrzucenie sprzedawcow z all gdzie mozna wszystko kupic za jedna przesylka! juz sobie nawrzucalam do koszyka i po wyplacie grudniowej zamawiam to co mi brakuje, w styczniu spakuje torbe i bede gotowa!
choc wolalabym, zeby mnie nic nie 'bralo' w styczniu jak moj gin bedzie na nartach, musi mały poczekac na jego powrot, dopiero wtedy moge rodzic :-D

a ja mam jeszcze pytanie do doswiadczonych mam...
bo ja ze wzgledu na swoje liche brodawki musze zakupic te nakladki czy oslonki (zwal jak zwal) i wlasnie nie wiem jakie, mialam przy Julce z Aventu i chyba byly gowniane jak dla mnie, bo takie dlugie, ze ciezko malej bylo zassac w ogole do srodka ta brodawke (wiecie o co mi chodzi :eek:) wkurzala sie tylko i pozniej nie chciala juz nawet sie zblizyc do tego kawalka plastiku :-(

a teraz myslalam nad tymi;
Silikonowe osłonki piersi na sutki Tommee Tippee (1929828325) - Aukcje internetowe Allegro

jak myslicie???
macie jakies doswiadczenia?? mozecie cos doradzic??

i jeszcze ile kupujecie tych podkladow na lozko i tych poporodowych podpasek??

ajako - ja podpasek tych wielkich mam 3 opakowania na razie - jedno belli, dwa te ginekologiczne (PODKŁADY poporodowe ginekologiczne 27 CM 10 SZT (1931227811) - Aukcje internetowe Allegro po jednym z rozmiaru 27 i tego większego). Bo tak na prawdę nie wiadomo ile się będzie krwawiło po, a dokupić zawsze się zdąży ;) Podkładów (takich) PODKŁADY higieniczne SENI soft 60x60 - 5szt.TANIO (1945232643) - Aukcje internetowe Allegro mam teraz 2 paczki, ale może to być malo.. z tym, ze mam nadzieje że tym razem wystarczy! (poprzednio chyba z 5 paczek zużyłam:/ )

na osłonki mam najtańsze chyba z canpola i w ogóle ich nie używałam. Przemęczyłam się przez 3 dni i potem już poszło bez większych podrażnień

Tych sprzedawców polecam, bo się super sprawdzili. U r_p77 zamawiałam przy Tymku wszystko, nawet wanienkę ;)

reklama
Do góry