reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

pojechaliśmy do hurtowni kupiliśmy łóżeczko, materac i przewijak i zapłaciliśmy za nie 5 zł drożej niż na allegro - nie liczę przesyłki, a przecież za paliwo też trzeba było zapłacić - taki biznes. tyle, że i tak byliśmy w Kielcach :eek:

reklama
ja tore do spzitala kupilam w carrefurze a cale 9,90 haha i pojemna jest o spakowalam wsyztko plus jaska i czajnik elektryczny maly hyhy

do biedronki chadza moj maz i oczywiscie nie raczyl mnie poinformowac ze sa jakies koszyki czy ksiakzi dla mlodziezy yhhhh b o on zawsze do lodowek po parowy po cos na chle i do kasy nie ma zmyslu kobiego do szperania hahah

ja wczoraj poszalam z mezem w calzedonii
kupilismy slodkie kapciochy i rajstopki bo moga sie czasem przydac na poczatek...szukam teraz porzadnej wanienki na stojaku i chyba wezmiemy bebeconort amplitude

Angel - dokładnie ten który pokazała Mini! no tak jest z tą pielęgnacją... Szamponu na początku nie używaliśmy bo włosków mało;-) mówią że co za dużo to niezdrowo - ale masz wykupić całą serię kosmetyków bo wsio potrzebne - i bądź tu człowieku mądry! hehe

Ewstra no to malenstwo bedzie rewie mody robic ;-) zapas ze hoho ;)
Kasiulek sliczne spodenki do complete z bluza bedzie maly kozak ;-)

Ja dalej za hustaweczka węsze ale ciezko mi cos idzie I chyba kupie stojak pod wanienke zeby kregoslupa nie lamac ;-)

dziewczyny widzę, że szalejecie dalej. ja chwilowo dałam sobie spokój. mam wszystko na poczatek z ubranek. kosmetyki tylko takie podstawowe kupuję i tyle. jedno co mi zostało to przewijak bo posciel tez odpuszczam. no i małej chcę kupic rożek jakis sliczniutki :-D.

reklama
kasiula super lupy
agusia jak bym wiedziala to bym dloskownie do ubrania nic nie kupila wszystko w dobrym stanie ,nawet jak tak przebieralam to nie bylo co wywalic-no i chialam cos dla syna kolegi to 2 pary spiochow tylko reszta dla dziewczynki

Mam pytanie co do laktatora czy byle jaka butelka tommee teppee bedzie pasowac bo dostalam ta papke jakies *******ki ale butelki i pojemniczki pojemniczka nie ma bo wiadomo pewnie jest w exploatacji.sprawdzalam butelke madeli i aventa bo te mam w domu ale odpada.

Do góry