reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

.................moj m jest zalamany, a jeszcze paczka z polski idzie hehe no nic mala bedzie przebierana jak na wybiegu kilka razy dziennie

:-D:-D to tak jak moj, zalamka, kupilismy komode, polowa sie tylko zmiescila, a tu jeszcze dostalam pake od sis, 2 torby takie wiecie...ruskie:-D:-D
ale fajnie, ze nie trzeba tego wszystkiego kupic!
spoko bedziemy przebierac 6 razy dziennie:-D

Kasiulka- cena git! tak to mozna weszyc na all:-D

serio, takie maluchy nie sa w stanie tego znosic, zniszczyc:tak:

reklama
Nefi no moj problem polega własnie na tym, ze ja nie wiem co to to podstawowe kosmetyki :-D

Kasiulka przekozackie, w moim stylu zdeycodwanie :-) Ah bym sobie nakupowala takich..
I w sumei myslalam, ze nakupuje wlasnie tylko takich rzeczy tzw mniej uzytkowych, a poki co mam wlasciwie same pajace , bodziaki i spiochy :rolleyes2: Jednak troche dotarło do mnie co dziewczyny pisaly, ze do 3 msc to uwierac moze malca i mu nie wygodnie, wiec na takie cudenka stawiam pozniej :D

Ewstra no pozazdroscic baaaaaardzo! Jaka to wygoda! Ja dostalam ten jeden karton, od osoby zupelnie nie znajomej ( znajoma tesciowej) i nie wiem co ja bym poczęła bez tych ciuchow :szok: Kupowac wszystko od zera..jej dizaster!!

No to moje łupy z piątku i soboty:

Na wyjście ze szpitala (wyprz w C&A) oraz ręczniczek (drugi do szpitala) - ze sklepu dziecięcego
13012012187.jpg

Kilka rzeczy z lumpka (czyli za grosze zupełne)
13012012188.jpg13012012189.jpg13012012190.jpg13012012191.jpg13012012192.jpg15012012196.jpg
Sweterek w środku żółty, ale chyba trochę dziewczęcy :zawstydzona/y:, no bo w sumie i tak mam tyle rzeczy dla dziewczynki, że ten jeden sweterek nie zrobi już różnicy. A jak nie teraz, to sie przyda potem. Albo komu innemu...
Śpiworki obydwa za 18 zł, rampersy na nieco większego bobaska...
Znalazło się też coś z kapturem ;-) takie całkiem tycie + flanelki i małe ręczniczki (do ulewania) z Pepco - załamałam się jak zobaczyłam tam kaftaniki i ceny (ja sporo przepłaciłam, ale w Pepco w Opolu był tylko jeden ostatni :no::wściekła/y::eek:)
15012012197.jpg

To cudo też z lumpka - za niecałe 4 zeta, a wygląda jak nóweczka - nawet sąsiadka nie dowierzała
15012012194.jpg15012012195.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I jeszcze coś dla siebie

Zobacz załącznik 425755Zobacz załącznik 425756Zobacz załącznik 425757Zobacz załącznik 425758

Szlafroczek na targowisku - za mały :baffled::baffled::baffled:; ciekawe czy uda mi się go wymienić...
Dwie koszule za niecałe 22 zeta/szt. (tę niebieską kojarzę, że któraś kupiła taką samą :biggrin2:)
I staniczek - karmniczek; żaden szał, chyba że popatrzeć na cenę ;-) 14,90.

Aha. I padło kiedyś tu pytanie o staniki firmy Mama by Alles...
Miałam okazję zobaczyć w dwóch sklepach (także tam, gdzie zawsze się zaopatruje w staniki i byle czego kupić sie nie da) - wyglądają super i na pewno następne, które kupię, będą właśnie tej firmy.
Krótko: po tym, co widziałam - polecam.

reklama
Do góry