monika2412
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny ale macie zakupów i te podarki łał :-)
Vill -śliczne rzeczy :-)
A ja zastanawiam czy nie mam za mało zakupów jak patrze na wasze.
Myśle też ciągle jaki laktator kupić elektroniczny czy ręczny i jakiej firmy madeli mam butelkę ze smoczkiem (będzie mój tak karmić jak będę w szkole)a butelki z aventu mam 4 sztuki na każdym usg dostałam.Przy pierwszym maluchu miałam problem z karmieniem (tylko wtedy codziennie chodziłam do szkoły i zwykły nie pomagał laktator ciężko było)A przy synku karmiła bez problemów ale nie używałam laktatora nie było potrzeby.I nie wiem co kupic ????
Vill -śliczne rzeczy :-)
A ja zastanawiam czy nie mam za mało zakupów jak patrze na wasze.
Myśle też ciągle jaki laktator kupić elektroniczny czy ręczny i jakiej firmy madeli mam butelkę ze smoczkiem (będzie mój tak karmić jak będę w szkole)a butelki z aventu mam 4 sztuki na każdym usg dostałam.Przy pierwszym maluchu miałam problem z karmieniem (tylko wtedy codziennie chodziłam do szkoły i zwykły nie pomagał laktator ciężko było)A przy synku karmiła bez problemów ale nie używałam laktatora nie było potrzeby.I nie wiem co kupic ????
dobrze, że zamawiam dla małego szafę i dużą komodę bo naprawdę pomieścić to wszystko trudno
niestety większośc staników do karmienia przy większych biustach sprawdza sę jako podtrzymanie wkładek laktacyjnych
jak ma to byc stanik na początek to możesz brac miękki a potem wyskoczyć na miasto i kupic dopasowany z fiszbinami
Się okaże - generalnie trzymam się kolorystyki w zieleni, żółtym i pomarańczowym (poza neutralną bielą) - aż już MI niedobrze od tych kolorów 

i jeszcze ryzykować wysłąnie na zakupy M zapewne
a co bedzie po porodzie?
choć normalnie mam już G