reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
No to moje ostatnie łowy. Przysiegam do porodu paczka bodziakow mniejszych i wszsytko ;)

Wszystko własciwie next, M&Co i sloniki z Junior J ( identyczne znalazłam nowe za 14 funtow, a kupilam za 99 pensów;) )

Aha rozmiary 0-3 :)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

ten zestaw z tygryskiem najcudowniejszy na świecie najpiękniejszy ach i och :tak:. Trochę Wam zazdroszcze tego kupowania ja mam wszystko po starszym synku i NIC nie kupowałam:-(, więc smutno troche. Wcześniej liczyłam, że jakby była dziewczynka to chociaż parę sukieneczek mogłabym kupić ale na chłopaczka to i z dwóch dzieciaczków bym obdzieliła z tego co mam, a jeszcze teściowa nie wytrzymała i ostatnio kilka rzeczy kupiła i od szwagierki dostałam karton po jej synusiu rzeczy takich na wyjście czyli do ubrania na raz. No a bym sobie poszalała po sklepach. Więc mamy pierwszych dzieciaczków "róbta co chceta ",:-), "kupujta co chceta", przy drugim dzieciaczku już nie ma takich przyjemności. Ja tylko podkłady poporodowe, majtki siatkowe, kapcie, troche kosmetyków, więcej prześcieradełek i to wsio czyli zakupy już bez emocji. Chociaż dziś to się troche z tego śmieje bo w pierwszej ciąży to chyba od 4 miesiąca płakałam jak ja to wszystko skompletuje normalnie depreche miałam, aż razu pewnego moi rodzice przynieśli pierwsze zakupy dla maluszka, ciuszki, ręczniczki i parę innych pierdołek i wtedy już było z górki to mi dało powera i emocje nie do powtórzenia przy drugim dziecku.

cudności wstawiacie,
pinula te ciuszki z naszych czasów superaśne, szkoda, że ja nie mam takich :(, no i wyprawka łóżeczko wózek super ty już jesteś w sumie gotowa :happy:
Angel super ciuszki widzę szaleństwo trwa teraz dostajesz co zamówiłaś :-)

reklama
Do góry