kamilka677
Fanka BB :)
No to ciekawe czy nam te cycuchy urosną jak przyjdzie mleko? hm ja mam dwa staniczki narazie lepsze do karmienia, a jak już urodzę to kupię sobie kolejne dwa wtedy będę pewna, że pasują i nic się nie zmieni, bo narazie to nie wiadomo jak to będzie z tym rozmiarem, a lepiej zainwestować troszkę więcej kasy i kupić coś lepszego dla wygody 
Aadka- też mam te woreczki na pieluszki, zobaczymy jak się to sprawdzi, ja mam przed domem śmietnik, więc tylko otworzę drzwi 4 kroczki i po smrodku ;-)
Aadka- też mam te woreczki na pieluszki, zobaczymy jak się to sprawdzi, ja mam przed domem śmietnik, więc tylko otworzę drzwi 4 kroczki i po smrodku ;-)

dobrze się trzymają i ledwo na pierś założyłam, to juz siara leciała
plusem jest tez to, że oprócz dziurek na mleko maja tez dziurki wyżej i mleczko malucha nie będzie zalewać, bo nadmiar górą ucieknie 
no i jak przymierzyłam naładki, to okazało sie, że sutki wcale mocno nie są wyciągnięte... jak piersi napełnią sie mlekiem to też będzie gorzej... zobaczymy, na początku spróbuje bez, a w razie problemów będę miała gotowe do użycia i już, to nie majątek a wiele bólu potrafi zaoszczędzić