reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

reklama
Dziewczyny, a gdzie nabywałyście podkłady poporodowe i te duże wkłady z belli??

Ja większość zamawiałam z allegro :-). Taniej niż w hurtowniach tu w Wawie i pod Wawą. Znalazłam sprzedawcę u którego zrobiłam spore zamówienie ok. 350 pln w tym kosmetyki, podklady, gatki, proszki Jelp, pieluchy, przybory kosmetyczne TT dla Małej itd. + tylko 13pln kurier i po problemie. Wszystko się zgadzało z zamowieniem i przesyłka błyskawiczna :tak:polecam
Niezastąpione podkłady poporodowe dla kobiet!!!! (739081127) - Aukcje internetowe Allegro
Poporodowe ginekologiczne podkłady dla Kobiet!!! (739081122) - Aukcje internetowe Allegro

Ja te podkłady, duże podpaski poporodowe kupiłam na allegro chyba 5 paczek , u mnie w szpitalu trzeba swoje mieć a też wymagane są te podkłady na łóżko seni to kupiłam 5 sztuk w paczce za 10zl w aptece.

cyniczna Dove kupiłam w rossmanie, żel pod prysznic i szampon.
ja kupiłam ten malutki zel pod prysznic ale stwierdziłam ze to na jeden prysznic jak dla mnie
!torbe dziś pepco dokupiłam po do jednej mi sie wsszysko nie zmieści itak się zastanawiam nad tym żelem poporodowym z musteli sprawdziłam w aptekach kosztuja 135zl a na alegro83zł i sie zastanawiam czy kupić

ja kupiłam ten malutki zel pod prysznic ale stwierdziłam ze to na jeden prysznic jak dla mnie
!torbe dziś pepco dokupiłam po do jednej mi sie wsszysko nie zmieści itak się zastanawiam nad tym żelem poporodowym z musteli sprawdziłam w aptekach
kosztuja 135zl a na alegro83zł i sie zastanawiam czy kupić

Ja go chyba kupie , J@goda go polecała, fajnie że na allegro jest tańszy:tak:

Miałam już spakowane torby ale jak w sobote nieoczekiwanie trafiłam na oddział na obserwacje to szybko brałam część z jednej część z drugiej i teraz czeka mnie pakowanie od nowa.:eek::eek:
Dziś dokupiłam te chusteczki do pępuszka , nie było leko ale były hartmana, za 20 sztuk zapłaciłam 3 zł:tak::happy:

U mnie nie wymagaja podkladow na lozko ale kupilam tak dla siebie,dla swietego spokoju, zeby sie nie krepowac. Znalazlam takie jak uzywaja w szpitalu - pod nazwa "jednorazowe maty do przewijania" (to dokladnie to samo) i placilam ok 5zl za 3 szt.
Wklady poporodowe i majty mam tez z Allegro,firmy Hartmann ;)

reklama
jakie chusteczki?pierwszy raz słysze

są takie chusteczki nasączane do pielęgnacji pępka, ja miałam z LEKO. Nie trzeba się babrać ze spirytusem i gazikami.

A zakupem żelu poporodowego to bym się wstrzymała. Zawsze mozesz wysłać kogoś do apteki, jak będzie źle. Bo może się okazać niepotrzebne, jak się krocza nie moczy za bardzo i wietrzy kiedy tylko sie da, to się szybko goi. No chyba że to jakiś inny żel.

Ostatnia edycja:
Do góry