reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Madziumba, ta lampka z M miala by byc od "Madziumba" rozumiem ;-):-D

Donoszę, że doszły obrazki :-) Sa dokładnie takie jak pokazane na aukcji. Wszystko sie zgadza odnośnie transportu ( dokladnie zapakowane i zabezpieczone ). Jedyny minu to fakt, że tak jak i na fotkach aukcyjnych w dolnym prawym rogu jest napis "pacynkowo", ale w sumie malo widoczny.
Fotki mogę porobic jak na ścianie powieszę po tym nieszczęsnym malowaniu :baffled:

Doszły tez bodziaki Body EARLY DAYS 0-3m (62) +GRATIS wys. 24h !!! (582107333) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.. Faktycznie bardzo fajne no i tanie :-)

Madziumba, ta lampka z M miala by byc od "Madziumba" rozumiem ;-):-D
Doszły tez bodziaki Body EARLY DAYS 0-3m (62) +GRATIS wys. 24h !!! (582107333) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.. Faktycznie bardzo fajne no i tanie :-)

Tricolor u mnie poza moim A wszyscy są na M :tak: więc lampka z literką miałby wielu właścicieli ;-):-D
śliczne te ubranka i bodziaki :tak:, nie wiem dlaczego mówią że dla chłopców fajnych rzeczy niema :szok:.

Tricolor, super okazja z ta wyprawka! :-) I to jeszcze noweczki, gratuluje. Bardzo ladne ciuszki :tak:

Ja wlasnie wrocilam z 3d i stwierdziwszy, ze od wielu wielu dni moj listonosz mial labe bo nie musi juz wlazic codziennie na 3 pietro, zabralam sie za buszowanie na ebay w rozmiarze 68, coby mu sie nie nudzilo w pracy zabardzo :-D
Sobie tez kupilam ostatnio 3 bluzeczki, nie ciazowe, ale brzusio sie w nie miesci, bo teraz taka moda akurat, ze wszystko pod biustem odcinane :-)

stwierdzilam tez, ze mam dla corci stanowczo za duzo rozowych rzeczy jednak :-D wiec zeby upodobnic Mala do mamusi, uzupelniam brazem i khaki teraz :-p

Przy ostatnich bucikach nie moglam sie powstrzymac, ja wiem, ze to dla chlopca bardziej, ale sama mam podobne, tyle ze bez moro w srodku :sorry: za 1,50€ noweczki, jak takim odpuscic :-D

Załączniki

• !BODvoT!B2k~$(KGrHgoOKiUEjlLmV48!BJs5Vp(WjQ~~_1.JPG
    !BODvoT!B2k~$(KGrHgoOKiUEjlLmV48!BJs5Vp(WjQ~~_1.JPG
    16,7 KB · Wyświetleń: 31
  • a931_1.JPG
    a931_1.JPG
    11,1 KB · Wyświetleń: 35
  • !BPisjPwBWk~$(KGrHgoOKiIEjlLmVkUiBJ0IU+W5O!~~_1.JPG
    !BPisjPwBWk~$(KGrHgoOKiIEjlLmVkUiBJ0IU+W5O!~~_1.JPG
    26,7 KB · Wyświetleń: 38
  • dd92_1.JPG
    dd92_1.JPG
    19 KB · Wyświetleń: 35
  • 4b15_1.JPG
    4b15_1.JPG
    12,4 KB · Wyświetleń: 36
Carmi super te ciuszki! Buciki boskie!!!!!:tak:
Ja sobie też kupuję bluzki-tuniki nie ciążowe odcinane pod biustem! Na zamkniętym dzisiaj w takiej zdjęcie wrzuciłam.

Przykro mi, że nie odniosę się do wszystkich Waszych zakupów, choć wiem, jak ważne jest dla Was moje zdanie, zwłaszcza dla Tau... :-p:-p:-p

A tak poważnie, to rzuciłam okiem na co trzeci post (mam przed usg normalnie trzęsiawkę) i widzę, Tricolor, że nabyłaś kocyk z serii, którą ja kiedyś sobie upatrzyłam. Cudo :-D

Ja zamówiłam ostatnio 2 fajne kocyki, Frysia wybierała - oczywiście tyko jeden jest dla Kseni, drugi będzie miała moja pieszczoszka dla siebie :-D

DUŻY Koc kocyk z maskotką 100 x 125 cm POLAR (585856674) - Aukcje internetowe Allegro

Carmi, bardzo podoba mi się Twoja dbałość o listonosza. Też zadbam o swojego. A mąż mi już nie powie, że jestem zakupoholiczką... :rofl2:

reklama
Do góry