reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

No to tak:
link do aukcji z kocykiem - krainasnu KOCYKI BAWEŁNIANE 70x90 (587510098) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ( niestety juz zakonczona )
link do aukcji z obrazkami - OBRAZ NA PŁÓTNIE CANVAS 30X30 OBRAZEK DLA DZIECI (590061990) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i powiem szczerze, że inne obrazki np z yumi myszkami bardziej mi sie podobają, ale musialam coś bardziej kolorowego do pokoiku wybrac więc padło na serie "safari" ( troszeczke mnie wkurza, że na kazdym obrazku jest słońce :sorry:, no ale cóż )

Tau cos widze przegapiłam. Mam nadzieje, że dobrze zrozumialam i sie wyprowadzacie. Trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło :tak:

Aaaaa i przed chwileczka mebelki przyszły, ale są w elementach i na palecie stoja na podjeździe. Muszę czekać do przyszłego tygodnia żeby je zobaczyć :baffled:

Aj, Tricolor, tyle już wytrzymasz :-D a jak tam zdrówko? lepiej?

reklama
Dziekuje dziewczyny za kciuki napewno sie przydadza! O przeprowadzce to narazie bardzo po cichu mysle. Ot... kolega zwalnia tanie mieszkanie, pozostaje kwestia ugadania tego kiedy sie wyprowadzi i ewentualnie kiedy my mozemy sie wprowadzic. No i najwazniejsze... to czy wlascicielowi mieszkania nie bedzie przeszkadzac taka mala zamiana lokatorow :-D, z jednego kolesia na mala rodzinke 2+1 ;-), ale to tez nasz znajomy wiec mamy nadzieje ze jakos to gladko pojdzie!
Jakby na to nie patrzec, to pojawilo sie swiatelko w ciemnym tunelu! :-D
Tau, chociaż tyle dobrych wieści, że komuś coś się udaje w tym cholernym kryzysie!!! oby było wszystko dobrze!!!!

Dziekuje dziewczyny za kciuki napewno sie przydadza! O przeprowadzce to narazie bardzo po cichu mysle. Ot... kolega zwalnia tanie mieszkanie, pozostaje kwestia ugadania tego kiedy sie wyprowadzi i ewentualnie kiedy my mozemy sie wprowadzic. No i najwazniejsze... to czy wlascicielowi mieszkania nie bedzie przeszkadzac taka mala zamiana lokatorow :-D, z jednego kolesia na mala rodzinke 2+1 ;-), ale to tez nasz znajomy wiec mamy nadzieje ze jakos to gladko pojdzie!
Jakby na to nie patrzec, to pojawilo sie swiatelko w ciemnym tunelu! :-D
Tau to super wiaomosc!!!!:tak: Trzymamy kciuki

A ja się pochwalę lampką nocną jaką kupiłam do pokoju Martuni :tak: i laktatorem, który od siostry dostałam :
IMG_0323.jpg
IMG_0324.jpg

Z tym że nie wiem czy będę wiedziała jak laktatora używać ;-):-D

reklama
Super ta lampka i też M literkę bym kupowała :tak:. Ta, którą kupiłam jest w podobnej cenie a chodziło głównie o to żeby była niska ( taką mam półeczkę).

Do góry