reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
mikimauro właśnie wczoraj byłam u lekarza, bo mnie kręgosłup już tak nawala, że czuję się jak babcia :D u mnie niestety jest rozmiarówa 70F albo 65G ;/ Modlę się po cichu, żeby zmalały o jakieś dwa rozmiary jak skończę karmić :|

Teraz są fajne przeceny strojów kąpielowych, więc chodzę i szukam, gdzie wejdę do sklepu i proszę o majtki XS(34) i górę XL(44) to się na mnie patrzą jak na kosmos, bo te moje cycki, aż na takie wielkie nie wyglądają, a mimo to nie wciskam się w stanik 42, bo mam dwa takowe sprzed ciąży do stroju ;/

larka znam to, wzrok tych kobiet może czasem doprowadzić do szału a jeszcze jak się zaczną mądrzyć że "przecież pani nie ma takiego biustu, nie potrzebny pani taki duży stanik, o niech pani przymierzy ten(dwa rozmiary za mały)" wrrr szlak trafia dlatego np. H&M albo CA są super pod względem bo sobie szperasz i sama łączysz górę z dołem i nikt Ci nie gada.
Link w linkowni wrzucony można podejrzeć

nooo, bo to jest bezsensu, rozmiar miseczki wcale nie świadczy o wielkości biustu, tylko połączenie miseczki z rozmiarówką pod biustem :|
nawet na tej stronie
Biust na żywo - Stanikomania!
są zdjęcia kobiet
3Arabella.jpg

gdzie widać jak jest, a mimo to wciąż u niektórych panuje pogląd, że rozmiar G to już nie wiadomo jakie wiadra ;/ cycki Dody, itd itp

to się na głos nie przyznawaj, bo tu baby z wielkimi balonami tylko siedzą :-):-):-)

oooo zesz w morde jeżykaaaa.. Jaki śliczny, :tak::tak::-):-):-)

larrka-ty szczypiorku takie michy targasz, wiem ze karmisz kalinke, ale f:szok:, twój kręgosłup jeszcze zipie ???:baffled:

:-d:-d:-d:tak::tak::tak::tak:to prawda, takie krościaki mają nieliczne :-d:-d:-d:-d

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

ja takich małych nie mam i do moje wzrostu i wagi są oki a ja się nie nabijam jak ktoś ma balony chodź dla mnie takie piersi są okropne wole swoje niż duże

reklama
Do góry